2777
2789
عنوان

بنظرتون دلیل برگشتش چیه

451 بازدید | 53 پست

یکیو دوست داشتم که احساس من بهش یکطرفه بود یه مدت تلاش کردم ولی دوطرفه نشد و بلاکم کرد از همه جا و قیدشو زدم 

الان در کمال تعجب دیدم بعد از سه ماه  خودش پیام داده حالتو میخواستم بپرسم و میخوام بیینمت 

یعنی اونم دوسم داره ک خودش اومده سمتم ؟  

‌

من از این ادما وایب خوبی نمیگیرم یجوریه انگار رفته دوراشو زده کسیو پیدا نکرده امده سراغت

آنچه ازسر گذشت ؛ شد سرگذشت! حیف بی دقت گذشت اما گذشت! تا كه خواستیم یک «دوروزی» فکرکنیم  بر درِ خانه نوشتند؛ ( درگذشت )

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه میخاد ببینه چه تغییر هایی کردی و چقد پیشرفت کردی

بازم وقتی سیر شد ازت پست میزنه دوباره و میره

یا میاد با کیس جدیدش مقایسه ت می‌کنه 

تحربه شو دارم که بهت میگم و تو اطرافیانمم دیدم

همچنین آدمایی باید ازشون دوری کنی چون بعدا ی کارهایی میکنن‌که از خودتم بدت بیاد و اعتماد به نفست نابود شده

بنظرم من اگه دوست داشت یا واقعا ارزش عشق و عاشقی رو داشت این کارو نمی‌کرد که بلاکت کنه

من از این ادما وایب خوبی نمیگیرم یجوریه انگار رفته دوراشو زده کسیو پیدا نکرده امده سراغت

موقعیت خوبی داره ظاهرش هم خوبه دختر زیاده براش که بخواد باهاش باشه لنگ من نیست ولی کسی که به من میگفت نزن چرا حالا که من رفتم خودش اومده  خیلیم ادم مغروریه که میگفت من هیچوقت سمتت نمیام ولی حالا اومده 

موقعیت خوبی داره ظاهرش هم خوبه دختر زیاده براش که بخواد باهاش باشه لنگ من نیست ولی کسی که به من میگف ...

شما یه گزینه در دسترس و بدون نیاز به تلاشی 

من نمیگم نرو ببینش اما رویا بافی نکن و حواست جمع باشه

نه میخاد ببینه چه تغییر هایی کردی و چقد پیشرفت کردیبازم وقتی سیر شد ازت پست میزنه دوباره و میرهیا می ...

ما باهم ارتباط نزدیکی نداشتیم که سیر شده باشه و بره  از اولش خواهان نبود گرم نبود باهام دوری میکرد ولی حالا خواهان شده. این برام عجیبه