2777
2789
عنوان

بنظرتون دلیل برگشتش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 53 پست
موقعیت خوبی داره ظاهرش هم خوبه دختر زیاده براش که بخواد باهاش باشه لنگ من نیست ولی کسی که به من میگف ...

پیش خودت فکر کن اگه موقعیت خوبی نداشت بازم میرفتی طرفش یا نه

اصلا واقعا دوسش داری یا نه

اول تکلیف خودتو با خودت روشن کن

بعد راحت به پسره بگو چرا بعد این مدت اومده سراغت

رک بگو مگه نگفتی نمیایی طرفم

ازش بپرس بعد بگو از دروغم خوشت نمیاد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ما باهم ارتباط نزدیکی نداشتیم که سیر شده باشه و بره از اولش خواهان نبود گرم نبود باهام دوری میکرد و ...

می‌دونم دقیق مثل منی سیر شدن منظورم از ارتباط نزدیک و دیت و ....  نیست 

ماهم ارتباط نزدیک نداشتیم و اخلاقش یجوری بود

خیلی مرموز و مغرور 

یعنی عشق یه طرفه داشنی توم بعد یه مدت برگشت؟

اره خیلی خوشم میومد ازش من خودم جلو رفتم یکطرفه بود  ولی باور نمیکرد حسی ک بهش دارمو  تلاش کردم باور کنه نکرد  و گفت برای همیشه برو گفتم مطمئنی هیچوقت نمیای گفت اره مطمئنم برو و خطمو بلاک کرد ک دیگه نزنم بهش ولی حالا خودش اومده میگه بیا ببینمت 

خودت چند سالته

۱۶-۱۷

متاسفانه سنم‌کم بود ولی از لحاظ ظاهری ۲۰ اینا میخورم هم‌چنین اخلاقم و حرفام به سنم نمیخوره بیشتر بخاطر این آدما ازم خوششون میاد🫠😂

ولی خب من وقتی که باهاشم دوست شدم هدفمون جدی بود و مامانمم در جریان گذاشت 

گفت شرط باهم بودنمون اینه مامانت حتما بدونه 

و خیلی رو درس خوندنمم حساس بود 

خیلی گیر میداد به معدل اینا

می‌دونم دقیق مثل منی سیر شدن منظورم از ارتباط نزدیک و دیت و .... نیست ماهم ارتباط نزدیک نداشتیم و ا ...

دقیقا اینم مرموز و کاملا مغرور  فقط تنها چیزی ک چند ماه قبل گفت اینکه از ظاهرم خوشش میاد 

دقیقا اینم مرموز و کاملا مغرور فقط تنها چیزی ک چند ماه قبل گفت اینکه از ظاهرم خوشش میاد

مال منم همین بود 

بیشتر ازین خوشش میومد که پاک بودم و قبل اون هیچ کاری نکردم و بعدشم و با خودشم هیچ خطایی نکردم

ولی خب بهونه ش این بود که ارزشتو ندارم بهتره الاف نشی😂😐

وقتی دوست نداشته باشن اینجوری میرن

بعدشم هزار بار برگشت ولی نموند

شما یه گزینه در دسترس و بدون نیاز به تلاشی من نمیگم نرو ببینش اما رویا بافی نکن و حواست جمع باشه

اتفاقا من گزینه پر تلاشیم براش. میدونه راحت وا نمیدم و راحت نمیتونه دست درازی بهم کنه ، و چیزی ک فراوونه دخترای دم دستی دورش بدون هیچگونه تلاشی بیان برا همخوابی 

پیش خودت فکر کن اگه موقعیت خوبی نداشت بازم میرفتی طرفش یا نهاصلا واقعا دوسش داری یا نهاول تکلیف خودت ...

مغروره نمیگه پشیمونم اشتباه کردم و اینچیزا 

اره واقعا اون موقع خودشو دوس داشتم خوشم میومد  ولی با بلاک کردنش و پس زدنم  این چند ماه خیلی دلسرد شدم 

اتفاقا من گزینه پر تلاشیم براش. میدونه راحت وا نمیدم و راحت نمیتونه دست درازی بهم کنه ، و چیزی ک فرا ...

منظورم از اون لحاظ نبود 

منظورم همین دفاع همه جانبته بعد دادن یدونه پیام از سمت ایشونه! 

اصلا اینطوری که شما بهش نگاه میکنی نیست 

طرف به شما خواسته نزدیک بشه نخواستی باهات بد حرف زده بعدم زده بلاک کرده! 

چی باعث شده که فکر کنی بخاطر علاقمندی بهت پیام داده؟! 

حرف من هنوز همونه برو ببینش حتما که ذهنت درگیر نمونه اما رویا بافی نکن و حواست باشه

یعنی مستقیم رفتی بهش گفتی دوست دارم با من بمون ?

اولاش اتفاقی باهم ب صحبت نشستیم و بعدش حس کردم حسی بهش دارم  دلم میخواست رابطه عاطفی داشته باشم باهاش نه فقط یه همصحبت  باشم  متوجه علاقم شد و لو دادم حسمو بهش  حساس شده بودم دلتنگش میشدم  😄

مغروره نمیگه پشیمونم اشتباه کردم و اینچیزا اره واقعا اون موقع خودشو دوس داشتم خوشم میومد ولی با بلا ...

اول نگاه به حس و حال خودت کن

برا خودتم ارزش قائل شو

ن نترس راحت حرفاتو بهش بزن

تو هم غرور داشته باش