2777
2789
عنوان

واکنشتون به اینکه کسی ته مونده غذاشو بریزه تو دیگ چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 50 پست
تو خونه و زنو شوهری چیز طبیعی هست بنظرم غذا زیاد میاد نمیتونیم بخوریم خب زنو شوهرن دهنی همو میخورن م ...

🤢🤢🤮

با مادر شوهرش مشکل داشته خخ

من یکبار شوهرم رولت سفارش داده بودم برام درست کنن خیلی هم پول بابتشون دادم شوهرم عصبانی شد ریختشون تو سطل اشغال ولی دوتا پلاستیک دورشون بود یعنی واقعا کثیف نشده بودن چون بسته بسته بود حسابی بسته بندی شده بود

شوهرم میگفت تمیزه گفتم پس جمعشون کن ببر برای مادرت ورداشت برد

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه قبل اینکه استفاده کنهیا قاشق داشته باشه اون غذا نظری ندارمولی مونده دهنی حالم بد میشهیکی از بچه ...

منم حالت تهوع میگیرم

ادایی نیستم با صدا غذا بخورن دیگه اشتهام میره

پسر یکی از دوستام موقعی که میخورد قاشق رو گاز میزد انگار یک صدای بدی میومد الان بهش فکر میکنم حالم بد میشه یا وقتی با دهن باز غذا رو میجوئن اه حالم بهم خورد 🤮

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید
فکرنکنم کسی دوست داشته باشه دهنی کس دیگه رو بخوره قاشق رو کرده تو دهنش بعد زده تو کاسه؟

اره

مثلا موقعی که کاسه برای هر کس میاری جدا جدا

مثلا ته مونده کاسش که مال خودشه قاشق دهنی خودش رو زده پس میریزه  

بیشتر ببینید
منم حالت تهوع میگیرمادایی نیستم با صدا غذا بخورن دیگه اشتهام میرهپسر یکی از دوستام موقعی که میخورد ق ...

متاسفانه یکی از بچه هام همینطوری حساسه 

با یه جمعی رفتیم پیک نیک به شدت هم کبابی هستش

با علاقه اومد نشست 

هنوز چیزی نذاشته بود دهنش

از چهره اش متوجه شدم یه چیزی باعث شده دل آشوبه بگیره 

گفت نمیخورم

بعد یه حرکت ریزی از یکی رو تعریف کرد

گفت این حرکتش حالمو بد کرد