2777
2789

اگه کسی باهاتون تعارف نداشته باشه بعد بهش زنگ بزنید و بگید ک من یه روز میخام بیام خونت چه روزی هستی و اون آدم بگه این هفته کلا درگیرم (میدونم که راست گفت این هفته درگیره)بعد گفتم آره این هفته را نگفتم هفته بعد منظورم بود بعد گفت ک من یهویی و لحظه اخری شده کارام قبلش هماهنگ کن بنظرتون میخاد بپیچونه یا خیر ؟؟یعنی منظورش این بوده برا اون موقع از الان نگم یا کلا نمیخاد برم بنظرتون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وقتی اینجوری گفت یعنی درگیره یکاریه-تو هم دوبار بهش گفتی میخای بری دیگه بهش نگو اگه بعداگفت چرا نیومدی بگو درگیر بودی نخاستم مزاحمت شم. 

وقتی سرش شلوغه بخای بری هم خوش نمیگذره

جواب هوش مصنوعی:

این موقعیت واقعاً یه جور رفتار «مبهم» یا حداقل نشونه‌سنجیه.

وقتی کسی اول می‌گه «این هفته کلاً درگیرم» و وقتی شما می‌گی «نه، منظورم هفته بعد بود» می‌گه «یهویی و لحظه آخری شده، قبلش باید هماهنگ کنم»، دو حالت داره:

1. واقعاً مشغول و سرش شلوغه و نمی‌خواد به‌صورت ناگهانی برنامه بده، یعنی ازت انتظار داره زودتر اطلاع بدی تا بتونه برنامه‌ریزی کنه.
  2. می‌خواد مودبانه بپیچونه ولی نمی‌خواد مستقیم بگه نه، پس این جوری جواب می‌ده که انگار ممکنه ولی باید قبلاً هماهنگ کنه.

از روی رفتار و لحن حرفش نمی‌شه صد در صد فهمید، ولی به‌طور کلی:
اگر واقعاً می‌خواست بیاد، یه روز مشخص یا حداقل یه بازه زمانی تقریبی می‌داد. وقتی دائم می‌گه باید هماهنگ کنه و مشخص نمی‌کنه، احتمال اینکه بخواد وقت نده یا تمایل نداشته باشه بالاست.

چیزی که می‌تونی بگی بهش (با احترام و واضح):
«فهمیدم که این هفته درگیری. اگر هفته بعد خواستی و فرصت داشتی، لطفاً یه روز به من بگو تا هماهنگ کنیم، چون بهتره از قبل برنامه‌ریزی کنیم.»

اینطوری هم احترام گذاشتی هم فشار نیاوردی، و هم متوجه می‌شوی که چقدر واقعا تمایل داره.

انکار درگیر کاریه ،خودم شرایطی داشتم این هفته یه کار اداری کردم ،هفته بعدش مرحله دومش را انجام دادم،اینجور مواقع همیشه بگو منظورم دیدنته پس هر موقع برنامه ات ازاد بود قبلش بهم خبر بده

نه بنظرم اینطور نیست. 

ادمیزاده دیگه نمیدونه چه برنامه ای درانتظارشه

مثلا ازالان بگه دوهفته بعد سه شنبه بیا 

خب شدنی نیست. 

مثلا یکشنبه باهاش هماهنگ کن

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بیشتر ببینید