2777
2789
عنوان

واکنشتون به اینکه کسی ته مونده غذاشو بریزه تو دیگ چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره واسم مهم نیست

جدا؟؟

خب از تو دهنش ریخته باشه چی یا بزاقش 

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید

تو خونه و زنو شوهری چیز طبیعی هست بنظرم غذا زیاد میاد نمیتونیم بخوریم خب زنو شوهرن دهنی همو میخورن میریزن قابلمه شب گرم میکنن میخورن .

ولی تو مهمونی  خیلی دیگه داغونه . یادمه مهمون بودم خونه کسی بعد با اصرار خودش هرچی گفتم نمیخورم دیس برنج رو خالی کرد تو ظرفم . منم واقعا به اندازه توانم خورده بودم بقیش اضاف مونده بود . باهمون دستش برنجای توی بشقاب منو تمامش رو( حتا دهنی هاش رو هم جدا نکرد کلا همه با هم🤮 ریختش تو قابلمه روش یه سیخ کباب کوبیده گذاشت داد به شوهرش که ببره برای مادرشوهرش . با اینکه دهنی خودم بود حالم بهم خورد .

یا شاید باورت نشه یکی از اقوام بسییاااررر نزدیکم ظرف غذای نذری که براش میارن ( ازین ظرفای نذری برنج رنگ سفید) رو میشوره و میزاره خشک بشه بعد تو همونا برنج میریزه میده به مردم . یا تو کاسه های نذری یادمه باغ رفته بودیم باهاشون تو همون کاسه های یکبار مصرفی که قبلا شسته بود سالاد ریخت بعد که خوردیم دوباره برد که بشوره برای دفعه های بعدی🤮

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

میگم تو بشقابشون مثلا برنج اضافه مونده قاطی برنج تمیزا میکنن برنج توی دیس یا حالا دیگ یا مثلا خورشت ...

ما نمیکنیم یا همون بشقاب و برنج رو میریزیم ظرف برا خودشون ببرن

تیکر بارداری نیس...لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

اگه قبل اینکه استفاده کنه

یا قاشق داشته باشه اون غذا 

نظری ندارم

ولی مونده دهنی حالم بد میشه

یکی از بچه هامم اینقدر حساسه

حتی اگه بایکی همسفره بشه

یه ادایی از خودش در بیاره

غذا خوردنش با صدا باشه

با لیوان استفاده شده اب بخوره 

قاشقشو بزنه توی ظرف مشترک

حالت تهوع میگیره

غذا نمیخوره

کنارش باید یه مبادی آداب بشینه 

نه بعضی ها برنج تو بشقاب خودشون که خورشتی نشده رو برمیگردونن تو دیس منم دیدم حالم بد میشه

باید دستشون بشکنی

تیکر بارداری نیس...لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

بشدت بدم میاد از اینکار البته تا بحال به همچین موردی برنخوردم اما اگه پیش بیاد همونجا بهش میگم ک باق ...

من اصلا روم نمیشه بارها هم با این مشکل مواجه شدم🤮

من مال شوهرمم نمیریزم تو دیگ چه برسه دیگه غریبه

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید
جدا؟؟خب از تو دهنش ریخته باشه چی یا بزاقش

اینقدر به جزئیات نگاه نمیکنم از طعم غذا لذت میبرم 

مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه 

برنج که نه بدم میاد ولی خورشت اگه قاشق توش باشه مشکلی نداره

من خورشتم بدم میاد 

خب جدا تو همون کاسه نگه داره کسی خواست دهنیشو بخوره میخوره دیگه 🧐

بیشتر ببینید