2777
2789

عالی زندگی عالی من عالی اون طراح سوال عقده ای عالی امتحان عالی بچه ها عالی برنانه ریزی عالییی 

من نمییبخششمم همه با پاسخنانه دیدن سوالا رو قبل امتحان 

نمیخبشم اون طراح سوال عقده ای و 

اینهنه خوندم میشممم ۱۹ یا ۱۸ و هفتادو پنج صدم این حققق مننننن نیستتتتت😭😭😭😭😭

بیکاره بی آرررر😁

طراحو خیلی دوست دارم گیر بیارم 

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سوالا لو رفت عزیزم سره ساعت ۱۰و نیم سوالا کدش باز میشه ما ساعت ۱۱ شروع میکنیم حالا این نیم ساعت همشو ...

خب باید ی کاری کنن‌ همه تا ساعت ۱۰ و نیم‌ مدرسه باشن‌

بعد ۱۰ و نیم هرکی اومد راهش‌ ندن‌

💛

چطور دادی زیستو خیلی سخت بود واقعا

حساب کردم ۱۸ میشم

نسبت ب امتحانای قبل خیییلی سخت بود حالا پاسخنامه چند سوال اشکال داره همه دارن راجبش صحبت میکنن امیدوارم اصلاح شه

مثلا یه موردش سوال ۱۰ قسمت ب ،گفته بود کدوم ورزشکار بعد تو پاسخنامه نوشته بود تار ماهیچه کند😐😐

🕳گُم‌شُده‌دَر،جَنگَلِ‌مَتروکه‌ی‌اَفکار!...
سوالا لو رفت عزیزم سره ساعت ۱۰و نیم سوالا کدش باز میشه ما ساعت ۱۱ شروع میکنیم حالا این نیم ساعت همشو ...

تو نیم ساعت که چیزی نمیفهمنپ

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️b  تتلیتیا لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید♥️🏖️                                                                             امیرتتلو خودکشی کرده ولی الان حالش خوبه                       #متاسفم_لطفاً_مرا_ببخش_متشکرم_دوستتدارم                   لطفاً از کلماتی که بار منفی دارند در جواب من استفاده نکنید 🙏🏻

بیشتر ببینید
یه وقتایی باید رو خودت تمرکز کنی، تقلب که راه حل نیست. ۱۸ و نیم هم خوبه، بیش‌تر از حقته انتظار نداشته باش. بدبختی اینه که توی این وضعیت هم اعصابتو خورد می‌کنی. یه نفس عمیق بکش و برو جلو.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بیشتر ببینید