2777
2789
عنوان

خانما بنظرتون شاغل بودن بهتره یا خانه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 71 پست

من شاغل بودم یه مدت خوبه که سرگرمی تو اجتماعی ولی دغدغه هام زیاد تر شده بود جسمی و فکری خسته میشدم 

فکر ناهار شام بچم خونه 

ولی خب دیگه خودت پول درمیاری این برات یه امتیازه و شوهر بیشتر توجه میکنه بهت 

بخاطر بچم گذاشتم کنار دو سال دیگه که ۵ سالش میشه و میره مهد دوباره شروع میکنم 

همه اینا بستگی داره شوهرت چجور ادمی باشه 

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

قطعا شاغل بودن خیلی خوبه

ولی من خیلی تنبل شدم😔

یجورایی هم بچه هام کوچیکن هم همیشه دست تنهام 

هرکاری هم شوهرم نمیذاره برم کارم که نیس

قبلا یه چند تا کار شروع کردم بعد ول کردم

کاش یه تکونی بدم به خودم

خانمی ک شاغله خانه داری وبچه داری هم میکنه دیگه،ولی کاری ک توی خونه بشه انجام داد وازش کسب درآمد کرد بنظرم بهتره تا کار بیرون ازخونه اینجوری وقت بیشتری هست واسه رسیدگی ب کارای خونه وبچه

اطراف من خانم خانه‌دار زیاذ هست

نه تنها التماس نمیکنن

کلی طلا و ملک هم به نامشون هست

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
بیشتر ببینید
حالا واسه بالا بردن خودت بقیه رو نکوبون

چه ربطی داشت؟ اونکه میاد میگه خیلی خوبه مستقلم مثل خانه دار التماس نمیکنم ، نمی کوبونه ، من که میگم بدنم فرسوده نمیشه میکوبونم؟ 

حقیقتو گفتم فقط بعد زایمان بدن داغون میشه دیگه سرکارم بریم بدتر ! زودتر از مرد داغون میشیم 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

من ب عنوان کسی ک ۱۰ سال سرکار رفتم و چند ماهه تصمیم گرفتم ک نرم و نرفتم نظر میدم سرکار رفتن خانوم فقط در صورتی خوبه ک بچه نداشته باشی دخترم ۴ سال عذاب کشید با نبودن من تمااام پولامم خرج لباس و اشغال پاشغال میکردم الان تو خونم خانومی میکنم هروقتم پول نیاز دارم از شوهرم میگیرم ولخرجیایه اونزمانمم نمیکنم بجاش در کمال ارامش با دخترم تا ۱۱ میخابم خونمم تمیزه خودمم سرحالترم 

دقیقا شوهر من تو خونه لیوان ابم باید بدم دستش

آره عزیزم متاسفانه اینجوری خیلی بده ، به خانم خونه خیلی فشار میاد

نامه ای از خدا...ﻓﺮﺽ ﮐﻨﯿﺪ ﻣﻦ ﺍﺻﻼ ﻭﺟﻮﺩ ﻧﺪﺍﺭﻡ!ﺑﺮﻭﻳﺪ، ﺯﻧﺪﮔﻴﺘﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﮑﻨﻴﺪ، ﺍﻳﻨﻘﺪﺭ ﺩﺍﺳﺘﺎﻥ ﺩﺭﺳﺖ ﻧﮑﻨﻴﺪ.ﺍﮔﺮ ﻣﻦ ﺧﺪﺍﻳﻢ ﭼﺮﺍ موسی ﺭﺍ ﺑﻔﺮﺳﺘﻢ ﺗﺎ ﺷﻨﺒﻪ ﺭﺍ ﺗﻌﻄﻴﻞ ﮐﻨﺪ، عیسی ﺭﺍ ﺑﻔﺮﺳﺘﻢ ﺑﮕﻮﻳﻢ ﻳﮏﺷﻨﺒﻪ ﻭ به مسلمانها ﺑﮕﻮﻳﻢ ﺟﻤﻌﻪ ﺭﺍ؟ﭼﺮﺍ ﮐﺎﺭی ﮐﻨﻢ ﮐﻪ ﻋﻴﺴﻮی ﺷﺮﺍﺑﺶ ﺭﺍ ﺩﺭ ﮐﻠﻴﺴﺎ یعنی خانه خدا راحت ﺑﻨﻮﺷﺪ! ﻭ ﻣﺴﻠﻤﺎﻥ ﺑﻪ ﺟﺎی ﺷﺮﺍﺏ، ﺷﻼﻕ ﺑﺨﻮﺭﺩ؟ﭼﺮﺍ ﯾﮑﯽ ﭼﺎﺩﺭ ﺳﺮ ﮐﻨﺪ ﻭ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﻫﯿﭻ ﻧﭙﻮﺷﺪ؟ﺍﮔﺮ ﻣﻦ ﺍﯾﻦ ﺧﺪﺍئی که شما میگوئید ﺑﻮﺩﻡ، ﭼﺮﺍ باید بگذارم به اسم من ﮐﻠﻴﺪ ﺑﻬﺸﺖ بفرﻭﺷﻨﺪ؟!ﻳﺎ ﺩﻧﻴﺎ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺨﻠﻮﻗﺎﺕ ﻣﻦ ﺟﻬﻨﻢ کنند؟ﺧﺪﺍیی ﮐﻪ ﺑﻪ ﻋﺒﺎﺩﺕ ﻣﺤﺘﺎﺝ ﺑﺎﺷﺪ، ﺧﺪﺍیی ﮐﻪ ﻗﺴﻢ ﺑﺨﻮﺭﺩ ﺟﻬﻨﻤﺶ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻧﺎﻓﺮﻣﺎﻧﺎﻥ ﭘﺮ ﻣﯽﮐﻨﺪ!ﺧﺪﺍیی ﮐﻪ ﺗﻤﺎﻡ ﺁنﭼﻪ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺯﻣﻴﻦ ﺣﺮﺍﻡ ﮐﺮﺩﻩ ، ﺩﺭ ﺑﻬﺸﺖ ﻭﻋﺪﻩ ﻣﯽﺩﻫﺪ...!ﻣﻦ ﻧﻴﺴﺘﻢ! ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﮔﺮﻓﺘﻪ ايد!اگر به دنبال من میگردید مرا در عشق، مهربانی، بخشش، آگاهی، گذشت، راستگوئی و انسانیت پیدا کنیدالبته اگر... به دنبال من میگردید!#الهی_قمشه‌ای

بیشتر ببینید

خودم خونه دارم. هیچوقت نشده التماس کنم واس خرجام

نمیگم شوهرمم وضع مالیش خوبه نه، متوسطه. اما به اندازه ای که هست راحت خرج میکنم. وقتی نباشه هم درکش میکنم فشار نمیارم.

من خودم روحیه ام جوریه که برای کار بیرون ساخته نشدم، اما شاغل بودن هم مزیتای خودشو داره

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

تو این زمونه خوبه درآمدی باشهولی شغل خیلی مهمهمعلم ابتدایی از همه بهتره8 میری 12 میایحقوقش هم مناسبه

وای معلم ابتدایی خیلی صبر و حوصله میخواد خیلیییی

معلم راهنمایی و دبیرستان بهتره. تایم کاری همونه

درآمد بیشتره، میشه در کنارش استاد کنکورم بشی و ...

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید

هر کدوم معایب و مزایا خودش رو داره 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...