2777
2789

مگر آخر چی میشه می‌میریم دیگع چی میشه 

اصلا چرا باید به خودم برسم مردا نگاهم کنن چرا باید ازدواج کنم. اصلا از هیچ مردی خوشم نمیاد دوست ندارم بهم دست بزنن. از زنها هم بدک میاد دوست ندارم با کسی ارتباط داشته باشم کلا. فقط تنها باشم. سر کارم میرم با کسی حرف نمی‌زنم. تنهایی خیلی بهتره. همش تو دنیای خیالی دوست دارم باشم. به نظرم ۵۰ سال پیش همه چیز خیلی خوب بود. تو ذهنم اونجام همش وسایلا و چیزای ۷۰ سال پیش رو نگاه میکنم خیلی خوبن. و اینکه به نظرم آدم های مرده خیلی به آدم نزدیکتر هستن تا زنده ها راحتتر میشه باهاشون ارتباط گرفت. یکی هست ۵۰ سال پیش مرده احساس میکنم بهم خیلی نزدیکه همش تو ذهنمه. پیش مردای واقعی خیلی استرس میگیرم اصلا دوستشون ندارم. ۲۷ سالمه به نظرم دنیای واقعی خیلی چرتع هیچ چیز جذابی ندارع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چیزایی که داری میگی خطرناکه

یه تراپی برو به نظرم

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
بیشتر ببینید

شما یه مشکل روحی داری عزیزم حتما دنبال درمانش باش به همه چی انگار از دید منفی و پوچ گرا نگاه میکنی شاید چون از زندگی اطرافیان ترسیدی یا دلیل دیگه ای داره مثلا تحقیر شده باشی و... هرچی هست باید درمان شی

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

بیشتر ببینید

خب اینکه درونگرایی مشکلی ایجاد نمیکنه اما اینکه تعامل اجتماعی رو به هیچ وجه نمیپسندی یکم غیر طبیعیه

البته من برچسبی رو شما نمیزنم ولی بنظرم اگه حداقل سعیتو بکنی میتونی اجتماعی تر بشی

متاهل❤️💍   چقدر دوست دارم..🥺  دست های مردانه ات را..🫠   که دست های کوچکم را..🐥  در آن جا میدهی..🥲  و نوازش میکنی..🤴 تا بفهمم تو کنارم هستی..❤️‍  و من تکیه گاهی مطمئن دارم...🩷🧡💛💚💙🩵💜❤                                 

بیشتر ببینید

منم واقعا نمیتونم با دنیای واقعی ارتباط بگیرم تو خوابگاه هیچ دوستی ندارم کلا انگار نامرئیم ن من میتونم ب کسی نزدیک شم ن کسی ب من نزدیک میشه 

فردا بچه های دانشگاه اکیپی دارن میرن جنگل، ولی چون پسرم هسن حس امنیت ندارم باهاشون برم با اینکه مامانم اصرار میکنه برم 

کلا ن مونث ن با مذکر نمیتونم ارتباط  بگیرم و مث شما دنیای خیالی دارم

☆彡彡 نسیمم ミミ☆