2777
2789

سلام..یه وسیله ارزشمند گم کردم..هرجا رو که به ذهنم رسیده گشتم...ممکنه پیدا شه؟؟ممکنه کسی به عمد برداشته باشه؟

بندهامشب نماز شب میخونم بگین براتون دعا کنم به شرطی که برای تعجیل در فرج و حاجترواییم دعا کنین🥺

دلم پاره شده، شمارو به به هر چی میپرستین خدارو قسم بدین به آبروی باب الحوائج که حاجتمو بده

برای تعجیل در فرج و ببخش گناهانم و عاقبت بخیری پدرو مادرمم صلوات بفرستین و دعا کنین

الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

السلام علی الحسین و علی ابن الحسین و اصحاب الحسین و اولاد الحسین

🌕'الحمدلله کَمْا هُوَ اَهْلُهْ، برام دعا کنین به حاحت چهارسالم برسم هر کی برام دعا کرد آرزو میکنم خدا هر چی میخواد بهش بده به حق حضرت عباس (ع) ، دختر امام زمانم ازش خواستم و دستم و به لطف و عنایت خدا گرفت،هر جا گره خورد به زندگیتون برین سراغش حتما دستتونو میگیره! خودش گفته حل و فصل مشکلات شیعیانمون بر عهده ی ماست  

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بندهامشب نماز شب میخونم بگین براتون دعا کنم به شرطی که برای تعجیل در فرج و حاجترواییم دعا کنین🥺 دلم ...

منم دعا کن توروخدا 💚❤️🥺✨

به رفتن عادت کن!تموم میشه همه بودنا💔🍂🥀           کاربری دست دونفره❤️                                             💔🧑‍🦯meet you at the graveyard 

بندهامشب نماز شب میخونم بگین براتون دعا کنم به شرطی که برای تعجیل در فرج و حاجترواییم دعا کنین🥺 دلم ...

التماس دعا 

اسمم راضیه 

برات ایه الکرسی میخونم

توروخدا دعام کن خداحاجتامو همونجوری که میخام بده خیلیی غمگینم

تو رو‌خدا با دل شکستت برام دعا کن جواد بیاد خونمون و خاستگاری کنه

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد          توکه با منی همیشه چه تَری، چه لن تَرانی.             برای رسیدن به عشقم دعام کنید خیلی خسته ام.. درمورد مثنوی ،مولانا و شمس و مذهب و تصوف سوالی بود بپرسین خوشحال میشم جواب بدم  

بیشتر ببینید
بعضی وقتا دنبال چیزی هستی که پیدا نمیشه یه حرکتی توش هست من چند وقت پیش گوس وارم رو گم کردم پیدا نکر ...

بیشتر از این ناراحتم که ذهنم منحرف شده..شک چیزی خیلی بدیهی..خدا کمک کنه پیدا بشه که من از تردید و گناه راحت شم

بیشتر از این ناراحتم که ذهنم منحرف شده..شک چیزی خیلی بدیهی..خدا کمک کنه پیدا بشه که من از تردید و گن ...

اسی یه دعا هست از امام رضا برای چیزای گم شده بخون ایشلا پیدا میشه من هر وقت هر چی گم کنم میخونم بعد دنبالش میگردم زود پیدا مبشه

برات دعا میکنم حمد خوندم برات، اسمم زینب برام دعا کن آروم بشم و امسال ازدواج کنم وبابام شفا پیدا کنه

یه صلوات واسه حال خرابم بفرستید، اجرتون با امام حسین 🥺