2777
2789
عنوان

خانما بنظرتون شاغل بودن بهتره یا خانه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 71 پست
عزیزم شما که وکیلی یه سوال دارم ازتما شب بیست و سوم رمضان تو مسجد بودیم که چندتا دختر بچه کنارمون نش ...

شما مگ بهشون تهمت زدید ک شما گوشی منو دزدیدید یا برداشتید ک به جرم افترا ازتون شکایت کردن؟ توی دادخواست شکواییه شون چجوری شرح دادن موضوع رو ؟

طبق ماده ۱۶۰ قانون مجازات افترا با اقرار متهم ، علم قاضی ، قسامه ، سوگند و شهادت شاهدین قابل اعتماد اثبات میشه ‌ اگر شما تهمت زده باشید ک گوشی منو شما دزدیدید و شماها دزد هستید و اوناهم برای این حرف شما شاهدی داشته باشن یا سوگند بخورن ممکنه متهمتون کنن در غیر این صورت جرمی مرتکب نشدید .  باز باید با وکیل حضورا صحبت کنید و مشاوره بگیرید تا پروندتون رو مطالعه کنه ‌ و راهنمایی دقیق تری بهتون بده . شبتون بخیر🌷

خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹  ⚖️وکیل پایه یک دادگستری⚖️                                             

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

برای زن شاغل بودن مربی گری خوبه .

کارمندی و اینا متاسفانه نه .

استقلال مالی هم میخواهد داخل خونه کسب درامد کنه .دورکاری خوبه .از نظر عاطفی و احساسی براش کار در منزل عالیه

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه

حالا واسه بالا بردن خودت بقیه رو نکوبون

بعضیا همسر همراه ندارن ک حمایتشون کنه و کل دیدشون از زن شاغل بین اطرافیانشون اینطوریه ک خانمه هم کار خونه میکنه هم ۰تا ۱۰۰ کار خونه رو...

و کلا ندیدن مردی که کارای خونه رو انجام میده برای همین اسم فرسودگی میارن چون ندیدن عزیزم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من خونه داری رو میپسندم

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بیشتر ببینید

شاغل بودن در منزل عالیه .

شما هم میتونید کسب درامد کنید هم استراحت .ما خانما دوره عادت داریم .و حساس هستیم .من خانمایی زیاد میبینم شاغل هستند ولی اخلاقشون اصلا خوب نیست .اقایون خیلی بهترند.در عوض مردای خونه دار خوب نیستنداصلا و ابدا 

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه

بنظر من بهترینش این بود دولت ب همه خانما حقوق میداد ..تا خانما با خیال راحت می‌نشستند خونه بچه هاشون ...

پول دادن هیچی 

حداقل یه سری مزایا برای خانما در نظر میگرفت مثل بعضی کشور ها 

چون به هرحال بحث تربیت فرزند خیلی مهمه

کاربری‌ دوم‌ ِ@زهوریم(معروف نیستم،ولی خواستم مشخص باشه دوتا کاربری‌دارم)                                                      من‌اینجا‌ریشه‌درخاکم‌من‌اینجا‌تا‌نفس‌باقیست‌می‌مانم🕊️🤍 

هر دو رو دوس دارم مثلا الان ک پسرم دوسالشه نمیخام کارکنم...قبل بچه خ دووپس داشتم کارکردنو..

درضمن کسی برای پول ب شوهرش گدایی نمیکنه

..در کل الان دلم میخاد انقد دارا باشم ک‌ فقط ب خودم برسم زبان سوم بادبگیم باشگاه برم ی‌هنر مث موسیقی یادبگیرم...دیگ وقتی برای کارندارم

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
در منزل مثلا چ شغلی

تریدر .الان هم ان لاین شاپ .گلدوزی .دوخت و دوز.درست کردن جعبه مقوایی .چاپ روی دیشرت لباس .چوپ روی لیوان .پخت و پز .پخت شیرینی سنتی مخصوص عزا .

شما مگ بهشون تهمت زدید ک شما گوشی منو دزدیدید یا برداشتید ک به جرم افترا ازتون شکایت کردن؟ توی دادخو ...

نه بابا چه تهمتی من گفتم چراغ قوه گوشیهاتون رو روشن کنید تا من گوشیمو پیدا کنم چون برقا خاموش بود دقیقا توی شکواییه گفتن اینا گوشوارشون گم شده گفتن ما برداشتیم ولی آدم های نرمالی نیستن انگار دنبال دعوا و جنگن اگه قسم بخورن ثابت میشه؟چون ممکنه قسم بخورن میگم آدم های خدا ترسی نیستن من اصلن منظوری نداشتم فقطگفتم گوشیهاتونو روشن کنید تا من گوشیمو پیدا کنم گوشیم از دستم افتاد زمین.حالا برای ضرب و جرح دوطرف دیه میبرن حتی اگه از خودت دفاع کرده باشی؟چون خواهر من خیلی آثار روی بدنش زیاده اما اونا نه 

دلی که پراز درد است جایی برای آرزو ندارد😔 من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود.من از قوی بودن خستم درماندم دلم میخاد سرمو بزارم روی پای مامانم و های های گریه کنم،بقول خاله مرحومم روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت.اگر خدا یاری میکرد من الان دوقلوهامو باردار بودم برای من نخاست ۲۰ساله دنیا وفق مراد من نیست یه دختر عصبی و پرخاشگرم بخاطر سختی های زیادی که کشیدم

بیشتر ببینید