2777
2789

میدونم شاغل بودن هم دردسره هم خونه داری میکنی هم شاغلین ولی بنظرتون ارزش داره ؟

خانمهای خانه دار بنظرتون خانه داری خوبه و نری سر کار اینکه استقلال مالی نداشته باشین سخت نیست و هی التماس شوهر کنی ک پول بده اگر خودتون درآمد داشتین راحتر نبود ؟ 

دلتون میخواست چقدر حقوق میداشتین؟

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونی اینجا همه پرنسس هستن 

و نباید کار کنن ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید

هرجفتش هم مزایا داره هم معایب 

من بعد فرزندم دیگ سرکار نمیرم و پروانه ام رو عودت میدم ولی تا قبلش مستقل بودن زو دوست داشتم 

خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹  ⚖️وکیل پایه یک دادگستری⚖️                                             

بیشتر ببینید

به شرایط بستگی داره

اگه خانومی بچه نداره صددرصد شاغل بودن بهتره

اگه یدونه بچه داره و میشه بزارتش مهدکودک و کلاس

بازم میشه گفت شاغل بودن خوبه

ولی با دوتا بچه یا بیشتر نه بنظرم خونه داری و بچه داری

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید

حالا کی گفته خانمای خونه دار التماس میکنن؟؟؟؟؟؟؟

هرچند خودم شاغل بودن حتی آنلاین رو دوست دارم.

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

من خودم نمیتونم تصور کنم در آینده یعنی یه سال دیگه شاغل نشم

انتخاب هرکس فرق داره با توجه به سبکش

صد البته هردو رو باهم میشه هندل کرد

کاربری‌ دوم‌ ِ@زهوریم(معروف نیستم،ولی خواستم مشخص باشه دوتا کاربری‌دارم)                                                      من‌اینجا‌ریشه‌درخاکم‌من‌اینجا‌تا‌نفس‌باقیست‌می‌مانم🕊️🤍 

هر کسی شخصیتش متفاوته نمیشه برا همه یه نسخه نوشت

مهم اینه که آدم چه شاغل باشه چه خانه‌دار از شرایطش راضی باشه

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️