2777
2789

وای یک میلیون چهارصد رفتم تو باسلام چرتو پرت خریدم😭😂یعنی مامانم بفهمه باز میخواد بگه پولاتو به باد دادی

پولو واریز کردمو دلم سوخت ولی از یه طرفم ذوق دارم🫠😂💔

تازه چند تا چیز میز دیگه هم میخواستم انقد گرون شد بیخیالش شدم🙂😂💔

شما هم بیایید خاطرات پول خرج کردنتونو بگید عذاب وجدانم کم شه😂💔

احمق مق مق مق‌‌‌‌                                                                من عقده ایم کثافت فت فت فت؟! ‌                                     من عاشق تو بودم زبون نفهممم ‌‌‌‌                                        حیف احساسی که من به تو داشتممم‌ ‌ ‌‌‌                               آشغااللل ‌                                                                         من دیگه تو این خونه نمیمونممم😔😂🎀

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بلیط استخر گرفتم برای یه نفر ۵۰۰ تومن امروز

گفت میدم

خدا کنه پس بده انقد اعصابم خورده🥲🥲

ادمو سگ بگیره جو ن

خواب ب چشمم نمیاد از ناراحتی

حوصله ریپ زدن و توضیح دادن ندارم ! چون که ته تبادل نظرتون میشه دعوا و جنجال ❌ریپ نزن در هر صورت که مخالفی …یکم صفت داشته باشید فقط یکم👌🏻

مبارکت باشه عزیزم چیاخریدی

از این چیز میزای دخترونه و روتین پوستی🫠😂

از یه طرف میگم پولم خرج شد ولی چون تا حالا نخریده بودم ذوقم دارم براش

احمق مق مق مق‌‌‌‌                                                                من عقده ایم کثافت فت فت فت؟! ‌                                     من عاشق تو بودم زبون نفهممم ‌‌‌‌                                        حیف احساسی که من به تو داشتممم‌ ‌ ‌‌‌                               آشغااللل ‌                                                                         من دیگه تو این خونه نمیمونممم😔😂🎀

بیشتر ببینید

مبارکت باشه 

هیچوقت واسه خرج کردن واسه خودت عذاب وجدان نگیر 

تو بعدا اون پولی که پس انداز کردی رو یادت می‌ره و حتی شاید خرج بشه 

ولی این ذوقی که واسه خرید وسیله داشتی رو یادت نمیره 

به خوشی استفاده کنی 🙃🤍🥰

چی خریدی

چیز میزای دخترونه و روتین پوستی و...

بیشتر ببینید
بلیط استخر گرفتم برای یه نفر ۵۰۰ تومن امروزگفت میدمخدا کنه پس بده انقد اعصابم خورده🥲🥲ادمو سگ بگیره ...

وای ایشالا پس بده

آدم حداقل برا خودش خرج کنه زیاد دلش نمیسوزه ولی یکی دیگه واقعا فشار میاد🫠

بیشتر ببینید
منم همینطوریک ماهه ی تابلو سفارش دادم ک رنگ کنم یعنی برای تعطیلات عیدم گرفته بودم هنوز واسم نفرستاده ...

از باسلام؟؟😂

وای میگن خیلی طول میکشه تا بفرستن

من از الان ذوق دارممم خدااا کاش زود میفرستادن😭😂

بیشتر ببینید
وای ایشالا پس بدهآدم حداقل برا خودش خرج کنه زیاد دلش نمیسوزه ولی یکی دیگه واقعا فشار میاد🫠

دقیقا یه شال نمیتونم بخرم گشنم بود دلم نیومد ناهار بخرم بلیط استخر خریدم فردام باید ۹۰۰ شهریه باشگاه بدم ک ندارم🥲

حوصله ریپ زدن و توضیح دادن ندارم ! چون که ته تبادل نظرتون میشه دعوا و جنجال ❌ریپ نزن در هر صورت که مخالفی …یکم صفت داشته باشید فقط یکم👌🏻