2777
2789

من چشام قهوه ای و موهام خرمایی

تا ۷_۸سالگی موهام زرد بود بور بودم مادرم و مادر بزرگم همینطور بودن برادرام هم همینطور

همسرم چشم عسلی و موهاش مثل خودم خرمایی

تا ۱۰_۱۲سالگی موهاش زرد بود 

پدرشوهرم چشماش رنگیه سبزه

مادرشوهرم موهاش بوره و چشماش عسلی

با این توصیفات امکان داره دخترمون بور بشه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

امکانش که زیاده ولی من شنیدم به دو نسل بعد بر میگرده

یعنی احتمال اینکه بچه های بچتون چشم رنگی و بور بشن بیشتره🥰😍

💜عضو گروه بنفش مانکن های زیبا💜وزن شروع ۸۱/۱۰۰☹️وزن تاریخ ۱۴۰۲/۷/۳  ۷۸/۸۰۰🤕وزن فعلی ۷۶/۹۰۰😍 وزن هدف ۶۳💪🤩

نينى سايت يه گزينه داره رنگ چشم بچه رو حدس ميزنه

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گوربه خوشگله؛ با افتخار يه دهه هشتادي ام😎 اگه مردي از خانما انتقاد ناحق كنه ترورش ميكنم 🔪😇

بله، امکانش هست! رنگ مو و چشم از ژنتیک تأثیر می‌گیرند، و با توجه به سابقه خانوادگی شما و همسرتان، احتمال اینکه دخترتان موهای بور داشته باشد وجود دارد. 

رنگ مو تحت تأثیر ترکیب ژن‌هایی که از والدین و نسل‌های قبلی به ارث می‌رسد قرار دارد. از آنجایی که هم شما و هم همسرتان در کودکی موهای روشن داشتید، نشان می‌دهد که ژن بور بودن در هر دوی شما وجود دارد، حتی اگر رنگ موهایتان در بزرگسالی تیره‌تر شده باشد. همچنین مادرشوهر و مادرتان موهای بور داشته‌اند، که احتمال انتقال این ژن را بیشتر می‌کند. 

البته، عوامل ژنتیکی بسیار پیچیده هستند، و نتیجه نهایی بستگی به ترکیب ژن‌هایی دارد که دخترتان از شما و همسرتان به ارث می‌برد. حتی اگر موهایش ابتدا تیره باشد، ممکن است با گذر زمان روشن‌تر شود، همان‌طور که برای شما و همسرتان اتفاق افتاده است.

به نظرم جالب خواهد بود که ببینید دخترتان چه ویژگی‌هایی را از شما و همسرتان به ارث می‌برد! 😊

اینم هوش مصنوعی😁😁

الان بیایم برات مسئله ژنتیک حل کنیم ببینیم بور میشه یانه؟😂

نمیشه قطعی صحبت کرد

میخواستم بدونم منطقیه انتظارشو داشته باشم

درضمن مسئله خنده داری نیس

خیلی طبیعیه ی مادر باردار بخواد بدونه بچش چه شکلی میشه

به احتمال زیاد بور و‌چشم رنگی میشه.

بابام ،عمو هام،همسرم،برادرشوهرم،مادرشوهرم،خواهرزاده های شوهرم چشم رنگی بودند.خودم مشکی.

یه دخترم چشم رنگیه.یکی مشکی

ولی شما چون جفت تون چشم رنگی هستید به احتمال زیاد بور و چشم رنگی بشه

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕