2777
2789

۵ سال باهم بودیم رابطمونم عالی بود قرار بود چندماه دیگ عقد کنیم  تا اینکه یهو سرد شد و تادوماه‌روانمو ب بازی گرفت جنگ روانی باهام راه انداخته بود ت اون دوماه فقط زجر کشیدم و دراخرم واسه بار صدم گقت دیگ رابطه رو دوس ندارم و دیگ جوابمو نداد و بعد فهمیدم با یه دختر دیگس و وقتی به روش اوردم با دختره ریختن رو هم و کلی اذیتم کردن دختره رو فرستاده سراغم کلی فحشم داد و تحقیرم کرد و.... اگ جای من بودین یکاری میکردین ک دیگه دسته پسره هیچوقت بهتون نرسه و حتی ت فضای مجازی هم هیچییی ازتون نبینه یا پیج و ایناتون رو عوض نمیکردین و میزاشتین از مسافرت و خوشگذرونیاتون و یاشاید ازدواجتون رو ببینه و بسوزه؟) اخه بعد از دوماه الان پیداش شده و شماره و پیجمو باز پیدا کرده(درصورتی ک وقتی لو رفت هیچ پیامی ب من نداد و جوابمم نداد فقط دختره رو فرستاد سراغم) نمیدونم باز عوض کنم یا ن؟اخه شاید بخوام ازدواج کنم میترسم دردسر شه

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی واقعا دیوانه شدی صدبار این تاپیک رو میزنی ول کن دیگه 

رد شو از این مسئله گور بابای پسره

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
بیشتر ببینید

عوض کنه به اسم خودتم نگیر 

ولی هیچوقت بهش برنگردی هااا

اون آقا به اون دختره هم وفادار نمی مونه 

نام کاربریم با شخصیتم مطابقت نداره😊   تو به دنیا اومدی تا بدرخشی🤍✨️  میگه که[ اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر شاید نور خود تو باشی🌿

اسی واقعا دیوانه شدی صدبار این تاپیک رو میزنی ول کن دیگه رد شو از این مسئله گور بابای پسره

دلم میخواد برم تا میتونم فحششششششش بدم بهش دوماه بود تازه رنگ ارامشو دیده بودم اخه اشغال وقتی التماستو میکردم ک میگفتی نمیخوااام جدا شیمممم رفتی با اون عنننن الان چرا باز پیگیر من شدیییییی😭😭😭

دلم میخواد برم تا میتونم فحششششششش بدم بهش دوماه بود تازه رنگ ارامشو دیده بودم اخه اشغال وقتی التماس ...

ببین محو بشو از زندگیش سیم کارتتو عوض کن 

اینستاتو عوض کن 

شمارشو حذف کن 

تو خوشبخت باش اونا همه میسوزن

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
بیشتر ببینید
حالا مگه کسی واقعا شمارو میگیره تو این شرایط؟؟؟؟ یه نفر دیگه پنج سال سر کارت گذاشته و ... حالا یکی د ...

🙄

نام کاربریم با شخصیتم مطابقت نداره😊   تو به دنیا اومدی تا بدرخشی🤍✨️  میگه که[ اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر شاید نور خود تو باشی🌿