2777
2789
عنوان

وای یعنی اصن جنبه پول داشتن ندارم😭😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 48 پست
من خریدامو انتخاب کردم داخل سبدخرید سایته منتظرم اول ماه شه حقوقارو بدن بیارمشون خونه😂

وای وایییی😂😂🤣چقد منی تووو

منم همش خریدارو آماده میزارم پول بیاد بخرم😂💔

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به دست اوردن پول سخته ولی خرج کردنش آسووون مثل آب خوردن 

منم وقتی یه چیزی میخرم به خصوص اینترنتی ، از ذوق خوابم نمیبره همش منتظرم دفتر پست پیام بده برم بگیرمش😅

فرو میریزد ستاره های پولکی از شب های پیراهنت...
هی روزگار من هم به سختی پول درمیارم، تدریس میکنم، بعد خیلی راحت خرجش میکنم، البته تصمیم گرفتم از این ...

آره واقعا راس میگید🥲💔

مامان منم همش میگه پس انداز کن

دیگه واقعا باید ولخرجی رو بذارم کنار

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

از باسلام؟؟😂وای میگن خیلی طول میکشه تا بفرستنمن از الان ذوق دارممم خدااا کاش زود میفرستادن😭😂

نه از باسلام نبود

یه پیج تو اینستا

منم خیلی واسش ذوق دارم گفت ۴۵ روز تو باربری طول میکشه بیاد ۱۳ روز دیگه مونده😭😂

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
مبارکت باشه هیچوقت واسه خرج کردن واسه خودت عذاب وجدان نگیر تو بعدا اون پولی که پس انداز کردی رو یادت ...

واییی دقیقاا همیشه همینو به خودم میگم عذاب وجدانم میره من لایق خرید هستم😂😍👌🏿

ولی واقعا الان ذوقشو دارم شاید چند سال دیگه اصن ذوقی نمونده باشه تا بخوام پول خرج کنم💔

انقد تو عید چرتو پرت خریدم نمیدونم با بقیه پولی که دارم چیکار کنم اضافی می‌کنه تو حسابم😂

وایییی خیلی خوبی تو😂😂

دقیقا یه شال نمیتونم بخرم گشنم بود دلم نیومد ناهار بخرم بلیط استخر خریدم فردام باید ۹۰۰ شهریه باشگاه ...

ای بابا کاش بهش میگفتی نداری الان خودتو به سختی انداختی🥲

لعنتی خود همین گشتن وانتخاب کردنشونم کیف داره😂بقیه اصلا درک نمیکنن خرید چه لذتی داره

وای دقیقا دقیقااا اصن قلبم اکلیلی میشه انگار غم از یادم میره موقع خرید🥹😂😍

ای بابا کاش بهش میگفتی نداری الان خودتو به سختی انداختی🥲

فردا ب یه طریقی باید بگیرم ازش

با اینکه میدونم میده ولی بازم کلافم

عادی نیس حس من

حوصله ریپ زدن و توضیح دادن ندارم ! چون که ته تبادل نظرتون میشه دعوا و جنجال ❌ریپ نزن در هر صورت که مخالفی …یکم صفت داشته باشید فقط یکم👌🏻