2777
2789
عنوان

وای دیوونه شدم دلم میخواد سرمو بکوبم ب دیوار بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 49 پست
قشنگ شب و روز آتیش بگیر واقعا فکر کردی چند ماه بعد قرار بود تویه اوسکولو عقد کنه؟؟ دید انقدر آویزونش ...

ارزوی‌ارامش دارم برات عزیزم♥️

منم خدایی دارم سپردمت ب همون ک اینطوری با زبونت دل بقیه رو اتیش نزنی😊

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آدمایی مثل تو انقد بدبخت و بیچارن ت زندگیشون ک فقط بلدن عقدشونو اینجا خالی کنن همون زندگیت ک پر از ب ...

باشه باور کردم 

داری با بهترین آدم ازدواج میکنی 

ولی واسه اون یکی تاپیک میزنی 

به حرفهام فکر کن 

به حرفهام فکر کن 

به حرفهام فکر کن 

به سلامت

واسه بار صدم دارم این تاپیک تو میبینم و اصلا نمیدونم دنبال چه جوابی هستی و به چه دلیلی یه تاپیک و هز ...

ب ت چه خب نیا حالش خوب نیس اه ول کن تو هم دیگ ریپ نزن حوصلت ندارم بای

خدایااا باعث  بدبختیام واگذار خودت کردم همشون رو 

ب ت چه خب نیا حالش خوب نیس اه ول کن تو هم دیگ ریپ نزن حوصلت ندارم بای

نمیدونم چرا هروقت تاپیک میزنم دوتا پیدا میشن اینطور دل بسوزونن دارم گریه میکنم بخاطر حرفاشون چقد یه ادم باید دل سیاه و بد ذات باشه با همین چشمای اشکیم سپردمشون ب خدا

حتما ب روانشناس مراجعه کن واست خوبه

دلم سوخت واست 

من فقط خواستم کمکت کنم 

فکر کن اگه هر آدمی یه دختر دیگه بیاد باهاش دعوا راه بندازه که مثلا دست از سر فلان آقا بردار .... 

وای اونقدر به غرورش برمیخوره و خجالت میکشه 

ولی شما هنوز هم تو فکر طرفی 

احتمالا خواستگار نداری 

ولی اگه صبور باشی 

شاااااید یکی پیدا بشه

دلم سوخت واست من فقط خواستم کمکت کنم فکر کن اگه هر آدمی یه دختر دیگه بیاد باهاش دعوا راه بندازه که م ...

😂😂😂

تاپیکای قبلمو ببینی متوجه میشی چقدر خاستگار دارم و دارم ازدواج میکنم البته مهم نیست ک بخوام به تو بفهمونم

درضمن دلت واسه خودت بسوزه بیچاره ک معلوم نیست چقد بدبختی ک انقد عقده داری

دلم سوخت واست من فقط خواستم کمکت کنم فکر کن اگه هر آدمی یه دختر دیگه بیاد باهاش دعوا راه بندازه که م ...

معلومه از این سن بالاهای مجردی ک ت کل عمرشون شاید دوتا خاستگار داشته باشن 

درضمن من ک تازه ۲۰ سالمه خاستگارم نداشته باشم مهم نیست ت برو فکری ب حال خودت کن بدبخت😂

😂😂😂تاپیکای قبلمو ببینی متوجه میشی چقدر خاستگار دارم و دارم ازدواج میکنم البته مهم نیست ک بخوام به ...

ای بابا 

ولش کن 

امثال تو ارزش وقت گذاشتن ندارن 

بنده خدا پدرت که نمی دونه دخترش خودشو مسخره پسرهای مردم کرده 

انشالله سر عقل بیای

ای بابا ولش کن امثال تو ارزش وقت گذاشتن ندارن بنده خدا پدرت که نمی دونه دخترش خودشو مسخره پسرهای مرد ...

واسه همین تومار تایپ میکنی برام😂🤣

اتفاقا بسووووز بابام مثل کوووه پشتمه