2777
2789

مراسم عروسی  عروس پدر نداشت یکم سختی کشیده بود منتها خانواده کاملا ازاد و در واقع خیلی بروز واینا بودن خانواده دامادم همین یدونه پسر بود  چقد هزینه کرده بودن براش داخل تالار که امدن پدر دوماد زیر پای عروس دلار میریخت داماد قبول کرده برن شهر عروس زندگی کنن  داشتم فکر میکردم خدا از یطرف درو ببنده یطرف دیگه باز میکنه پس چرا یسریامون درا برامون نیمه بازه من خودم مجردیم چندان چیزی ندیدم بعد ازدواجمم کلی سختی کشیدم  حالا مثلا من بودم جای اونا مادرشوهرم خودکشی میکرد که نه تک پسرم باید پیش خودم باشه البته که شوهرم تک پسر نبود همچنان ۴ سال از قشنگترین روزایی اول ازدواجمو بجا زندگی کردم باهاشون کوفتم شد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فقط از بیرون قشنگه

دلار ریختن و رفتن به شوهر عروس ضامن خوشبختی نیست

البته منکر نمیشما خودم عاشق پولم ولی میگم اگر بقول خودت حالا دری باز شده مطمین باش دری دیگه بسته شده که رو‌مخ عروس و زندگیشه

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

باید محکم وقاطع از روز اول بگی من میخوام کاملا مستقل باشم تو خونه جدا و حتی محله جدا 

خیلیا فک میکنن اول زندگی برن پیش خانواده شوهر پول سئو میکنن برای خرید خونه

ولی در واقع سلامت روان اعصابشون رو دارن با پول تاخت میزنن

فقط از بیرون قشنگهدلار ریختن و رفتن به شوهر عروس ضامن خوشبختی نیستالبته منکر نمیشما خودم عاشق پولم و ...

میدونم منتها ارزشی که برای عروس قائل شدنو‌ میگم شرایطی که برای داماد تعیین کردن با کله قبول کرده

خونه برای خودمون بود خانواده شوهرم امدن پیش ما

خب تحت هر شرایطی خودت نباید قبول میکردی 

از قدیم گفتن مرگ ی بار شئون ی بار 

اینایی ک شما میبینی داماد قبول میکنه چون عروس از حرفش کوتاه نمیاد حتی اگه دعوا بشه ی چیزی تو مایه های فیلم پدر سالار ک آذر خودشو بده کرد دعوا شد ولی آخرش حرف همون شد

همه چی ب شانسع انگاری از قبل نوشتن برامون

من شاغلم 

مستقلم 

وسایل خونه امو کامل کردم 

تحصیلات عالیه دارم 

جایگاه اجتماعی خوب دارم

خانواده ام آروم و بی حاشیه 

خودمم بد نیستم 

حالا ی پسر عنتر میگه تو خوب نیستی 

دوست دخترای قبلیم هم پلنگ بودن من نبودم😅

دوست دختراشم با مردای متاهل بودن پول عملاشون میدادن 

ی نفرسون هم کاری نیستن 

[QUOTE=379317240]همه چی ب شانسع انگاری از قبل نوشتن برامون من شاغلم  مستقلم  وسایل خونه امو کامل کردم&nb ...[/QUO

از من نصیحت عزیزم 

قدر خودت بدون 

و وابسته ی تایید و تمجید این پسرای دوزاری نباش .. 

همینی که هست