2777
2789

ساعت ۳/۵ ظهر جمعه چه وقت اهنگ گذاشتنه

دیشبم ک همسایه کناریمون تا ۳ شب مهمونی داشتن

عاصی شدیم بخدا اصلا توجهی نمیکنن هرچقدر تو گروه میگیم🤦🏻‍♀️

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️

مجتمع هستید ؟

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بی فرهنگن بی فرهنگگگگ ماهم داشتیم از این همسایه های بی شخصیت 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید

ما یه همسایه داریم حیاط درب و داغونش رو مدام اجاره میده به اونایی که اسب و گاو و بزو گوسفند دارن 

حیاط چسبیده به خونمون خیلی اذیت میشیم 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
بیشتر ببینید

خدا شاهده

ما ۳ تا مستاجر داریم از ۷ صبح تا خود شب 

اسپیکر روشن میکنن صدا تا اخررر فقط اهنگ‌میزارن

برای لج همدیگه

تنها نیستی خواهر

امسال انقدر آدم از چشمم افتاده که میوه از درخت نیوفتاده

دیشبم ساعت ۳ همسایه ما اهنگ گذاشته بودن صداش کامل تو خونه امون بود خالمم بچش کوچیکه اصن نمیتونس بخوا ...

حالا اینم خیلی ادعای مذهبی بودنش میشه

اوایل ک اومده بود صوت قران میذاشت بلند میکرد

اعتقاداتش رو از دست داده هم چادری بود چادرشو دراورد هم اهنگاش تو اسمون

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️

حالا همسایه ما اهنگ نمیزاریم فقط اخر هفته یک بار در هفته دورهم جمع میشم صدای بازی پدرخوانده ما اذیت شون میکنه :/

انقدر بدم میاد از این همسایه مون

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍https://daigo.ir/secret/91216858927 حرف دلتون🌱