2777
2789
عنوان

خونه بدجور بهم ریخته س شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 34 پست
من همیشه ظرفارو رو هم میکردمدو سه روزی یکبار میشستمبعضی مو قع ها خودشت مونده خو قابلمه بو می‌گرفت وا ...

😂چه خوب 

من انقد بی انرژی ام فک نکنم بتونم 

دیروز ناهار خوردنی شوهرم میگف تو بشقاب نریز بیار توقابلمه بخوریم کثیف میشه جم میکنی میمونه روهم🤦🏻‍♀️

فقط 31 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم
اخه خیلی ریختو پاشه

خب ریخت و پاش باشه زن حامله فرق داره من خودم تا هفته ۱۳ خیلی خسته بودم و بی‌حال بعد هفته ۱۳ همه کارامو خودم میکردم نذاشتم هیچکس کمکم کنه خدایی شوهرمم هیچوقت نگفت جمع کن یا چرا غذا نداریم همیشه اون خونه رو جمع میکرد جارو میکرد غذا از بیرون می‌آورد هم نهار هم شام هيچوقت خم به ابروشم نیاورد

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب ریخت و پاش باشه زن حامله فرق داره من خودم تا هفته ۱۳ خیلی خسته بودم و بی‌حال بعد هفته ۱۳ همه کارا ...

حتی یه روز مجبور شدیم جاریمو از شهر دوری اومده بود خوته مادرشوهرم دعوت کنیم با اون جال خیلی بدم کل خونه رو دسته گل کرد من فقط غذا درس کردم اون جمع کرد ظرفارو شست خونه رو تمیز کرد بعد مهمونی 

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

خب ریخت و پاش باشه زن حامله فرق داره من خودم تا هفته ۱۳ خیلی خسته بودم و بی‌حال بعد هفته ۱۳ همه کارا ...

حالا میگم دعوا اونجوری هم نیس ک

فقط چندساعت یبار میگه وضع خونه رو ببیین

شوهرم از صبح نتونسته از جاش بلند شه بدجوووری سرما خورده 

اما خب خوبم باشه اصلا کمک نمیکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حتی یه روز مجبور شدیم جاریمو از شهر دوری اومده بود خوته مادرشوهرم دعوت کنیم با اون جال خیلی بدم کل خ ...

من بمیرمم جم نمیکنه 

میگه بزار زنده شدی جم کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالا میگم دعوا اونجوری هم نیس کفقط چندساعت یبار میگه وضع خونه رو ببیینشوهرم از صبح نتونسته از جاش بل ...

به هر حال زن حامله خودش به انداره کافی حالش بد هست حالا نمیدونم شما شاید هیچی حس نکنی ولی من همش یه حال بدی داشتم 

من 17 هفته ام شوهرم میگه کار نکن ولی اصلا به دلم نمیشینه مثلا امروز کلی ظرف شستم بعد کل پله های سه طبقه رو جارو کردم سرویس شستم حیاطو جوهر نمک ریختم شستم حس خوب بعد تمیز کاری خیلی حال میده فردا هم ایشالا خونه 

زیاد به خودت تلقین نکن که بارداری و بی حالی و اینا

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنین نی نیم سالم باشه مرسیییی❤️ اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

بجای اینک دعوا کنه پاشید باهم جمع کنید انفاقا منم بعضی وقتا تنبلیم میشه ولی شوهرم کمک که میکنه انگار ...

چه خوب شوهر من میگه میمیرم اما چوب کبریتم جابجا نمیکنم 

دیگه خیلی وضعم بدباشه بگم کمک کن میگه بزار خوب شدی انجام بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه خوب شوهر من میگه میمیرم اما چوب کبریتم جابجا نمیکنم دیگه خیلی وضعم بدباشه بگم کمک کن میگه بزار خو ...

نه خب اونم باید درکت عزیزم حالا که کمک نمیکنه خودت سعی کن کم کم انجام بدی اذیت نشی 

من 17 هفته ام شوهرم میگه کار نکن ولی اصلا به دلم نمیشینه مثلا امروز کلی ظرف شستم بعد کل پله های سه ط ...

نه من قبل بارداریمم همین بودم

1
5
10
15
20
25
30
35
40