2777
2789

نمیدونممم چرا انقدر بدشانسم هر وقت طلا میخرم یه مشکلی پیش میاد 😐دیگه واقعا خسته شدم. طلاهام رفتم تعویض کردم همش نو بود چقدر خوشگل چون شماره نداشت و چند جا گفت چون دستساز هس ریسک نکن عوض کن. حالا که عوض کردم و کلی هم ریسک کردم و این حرف هاااا... حالا انگار خیلی کهنه هست گردنبند هست خودش گف نونو هس بعد تو فاکتور زده انگار دستبند معلوم نیست چی نوشته خیلی بد خط. ولی گردنبند رو ننوشته. ولی اعداد درسته. میترسم الکی باشه. آنقدر هم بازار طلا به ما دوره. نیم ساعت. الانم خیابون ها آنقدر شلوغه خدا میدونه یک تاکسی هم نیست. اسنپ هم خیلی سخت پیدا میشه. چرا هیچوقت شانس ندارم. ممکنه الکی انداخته؟ دیگه دارم از بدشانسی خفه میشم بخدا. ولی دیروزم که بازار بودم بردمش جایی گفتن طلاس 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .