2777
2789
عنوان

مطمئنم هیچکس همسایه به بیشعوری ما نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1243 بازدید | 60 پست
نه جدی میگمکلا همسایه هامون خیلی عجیبن

واقعا عجیبن فکر کنم شما عادی هستید فقط😂

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍گیسو بهم بریز و جهانی ز هم بپاش ..🌱

اوه همسایه ما که نگم نمیدونم سمت پله اظطراری چکاری داره هر روز در و محکم بازوبسته میکنه صدای کوبیدنو ...

وای ماهم ی همسایه داریم همیشه تو پارکینگ بوق میزنه🤦🏻‍♀️

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادرستون کجاست بیام اسبش رو بدزدم🤣اسب خیلی دوست دارم

اسب خیلی دوست داری؟منم دوست دارم ولی تا حالا سوار نشدم 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
بیشتر ببینید
واقعا عجیبن فکر کنم شما عادی هستید فقط😂

اره حالا باز اینا بهترن

ی همسایه داشتیم جلوی در همش ایستاده بود فکر میکرد ساختمون ما خیلی سری هست حالا نمیذاشت مهمونامون بیان بالا همیشه زنگ میزد به بابام میگفت ی ادم با همچین چهره  و اسمی مهمون شماست🤣🤣🤣

اره حالا باز اینا بهترنی همسایه داشتیم جلوی در همش ایستاده بود فکر میکرد ساختمون ما خیلی سری هست حال ...

یا خدااا😂😂

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍گیسو بهم بریز و جهانی ز هم بپاش ..🌱

خدا نکشت مردم از خنده

🤣🤣🤣

متوهم بود

همش میگفت همسایه کناریمون چون مجرده دختر میاره خونه میترسم مزاحم زن و دخترم بشه🤣اقاعه اومد بهش شناسنامه ش رو نشون داد گفت بیا ببین من بچه دارم دست از سرم بردار🤣

مال شماهم اینجورین؟

مال ما بدتره ،سه تا سگ بالای پشت بومش نگه می داره صبح به صبح بالای پشت بومشونو میشوره از توی ناودان مدفوع سگاش می ریزه جلوی در خونه ی ما.صدای سگا هم همیشه آزارمون میده

مال شماهم اینجورین؟

وای کاش فقط موقع مهمونی بود روانیمون کردن همسایه دیوار مشترکمون ۲تا بچه وحشی داره مثل اسب میدون داد میکشن خودشونم که با صدای بلند به خدا عاصی شدیم شما مستاجر هستین اونا چی ما ۷ساله داریم میکشیم 

عزیزم تو تنها نیستی مام یه بیشعور داریم وقتی باندارو روشن میکنن کف خونه ی مامانم میلرزه صدبار حضوری و غیر حضوری گفتیم نفهمن اصلا سر ظهر ۱شب فرقی نداره بعد یهو از رپ میزنه اهنگ شاد دودیقه نمیشه غم گین اصلا نرمال نیستن احمقا دلم برا مامان بابام میسوزه 

مال ما بدتره ،سه تا سگ بالای پشت بومش نگه می داره صبح به صبح بالای پشت بومشونو میشوره از توی ناودان ...

وای خونتون ویلاییه؟

وای کاش فقط موقع مهمونی بود روانیمون کردن همسایه دیوار مشترکمون ۲تا بچه وحشی داره مثل اسب میدون داد ...

نه بابا ماهم مستاجر نیستیم ۳ ساله داریم تحملشون میکنیم

تازه اینا قبل از ما اینجا بودن