2777
2789
عنوان

مطمئنم هیچکس همسایه به بیشعوری ما نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1243 بازدید | 60 پست
ما یه همسایه داریم حیاط درب و داغونش رو مدام اجاره میده به اونایی که اسب و گاو و بزو گوسفند دارن حیا ...

بهش بگید

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
خدا شاهدهما ۳ تا مستاجر داریم از ۷ صبح تا خود شب اسپیکر روشن میکنن صدا تا اخررر فقط اهنگ‌میزارنبرای ...

لعنت بهشون

ی ذره فرهنگ ندارن

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مال ما لباساشو توی راهرو عوض میکنه ماشینمو خط میندازه جا پارک ما پارک میکنه کل ساختمون ماشینای فک فامیلشه جا نیست ادم رد بشه 

کل راهرو ات اشغالاشونه میان برنج حشره دارشونو میزارت بالا پشت بوم حشرش میاد داخل خونمون اخر شکایت کردیم متهم شدن و جریمه نقدی شدن در صورت تکرار زندان دارن ولی باز تکرار میکنن 

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
حالا همسایه ما اهنگ نمیزاریم فقط اخر هفته یک بار در هفته دورهم جمع میشم صدای بازی پدرخوانده ما اذیت ...

یکی از همسایه هامون هرهفته تولد دارن

کلا یدونه بچه دارن نمیدونم تولد کیو هی میگیرن

بالای ما هم یه پیرمرد 70 سالس اینقدر از صبح میخ کار یو چوب کاری میکنه معلوم نیست چه غلطی میکنه روی ز ...

🤣🤣🤣🤣

بهش بگید

حالا فعلا که اون یکی همسایمون این حیاط ر برداشته اجاره برا اسب هلش خدا کنه کلا حیاط رو بخرن تو این حیتط اسب باشع بهتر از اینه گوسفند باشه 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
بیشتر ببینید
یکی از همسایه هامون هرهفته تولد دارنکلا یدونه بچه دارن نمیدونم تولد کیو هی میگیرن

شوخی میکنی؟😂😂

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍گیسو بهم بریز و جهانی ز هم بپاش ..🌱

مال ما لباساشو توی راهرو عوض میکنه ماشینمو خط میندازه جا پارک ما پارک میکنه کل ساختمون ماشینای فک فا ...

وای اینا چقدر بیشعورن😐

مردم چشون شده

اوه همسایه ما که نگم نمیدونم سمت پله اظطراری چکاری داره 

هر روز در و محکم بازوبسته میکنه صدای کوبیدنو آهنو این چیزا  میاد 

پله اظطراری هم سمت اتاق خواب ماس

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
حالا فعلا که اون یکی همسایمون این حیاط ر برداشته اجاره برا اسب هلش خدا کنه کلا حیاط رو بخرن تو این ح ...

ادرستون کجاست بیام اسبش رو بدزدم🤣

اسب خیلی دوست دارم

ما یه همسایه داریم حیاط درب و داغونش رو مدام اجاره میده به اونایی که اسب و گاو و بزو گوسفند دارن حیا ...

اینو راحت میتونید شکایت کنید

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
بیشتر ببینید