2777
2789
عنوان

مهمونی خونه مادرشوهرم دعوت بودیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 68 پست
دقیقاقبلا این میتئل برام مهم نبود

توجه نکن ♥️💖 

نی نی رو سالم بغل بگیری عزیزم 💓🩷

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

والا من قبلا این مسائل برام مهم نبودالان ناراحت میشم عجیبه

حق داری ناراحت بشی شاید با ی لحن بدی گفته بهت برخوردع

ایندفعه اگ بازم گفتن بگو اگ ناراحتی برگردیم

واضح بگو ازاین حرف ناراحت میشم 

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
مرسی جواب زیبایی بود😍🤣🙏

والا من ب مادرشوهرم گفتم😂

میگم مادرشوهر بازی درمیاری الان دست پسرتو میگیرم برمیگردیم خونمون😂

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

ما ی رسمی داریم

کسی از مهمونا زیادی دیر کنه

بی احترامی میدونیم

و بدوندتوجه به نبوودش سفره پهن میکنیم و غذارو همگی میخوریم

چ معنی داره بزرگ و کوچیک، پیر و جوون، حامله و... همه گشنگی بکشن بخاطر یه تحفه ک دیر اومده و اهمیت نداده

مثلا پدرشوهر من و یکی از دایی  های شوهرم همیشه تو مهمونیای مادربزرگ شوهرم دیر میان، ینی مادرشوهرم زود میره کمک مادرش، ماهم ب موقع میریم

ینی تلف میشیم تا اینا بیان، سفره نمیندازه تا همه برسن خبرشون

من حاماه گشه بایدد منتظر عن اقا بمونم تا برسن با خانوم بچه ها

همیشه هم سر سفره میان ینی 9ونیم شب یا 9

حالا منی ک 10 خوابم 

باید تا 9 گشنه بمونم

بخاطر همین دیگ مهمونیاشون نمیرم یا خییییلی کم میرم 

مگ دیوونم 

مادرشوهرمم ناراحت میش چرا نمیایید، بیایید دورهم باشیم ما هم بهونه جور میکنیم و نمیریم

اوایل شوهرم زوورم میکرد باید هر 5شنبه ک دورهمن بریم

منم با بدبختی میرفتم. الان ن دیگ من اون ادم سابق نیستم

شوهرمم خوشش نمیاد دیگ از دور همی هاشون

ما ی رسمی داریمکسی از مهمونا زیادی دیر کنهبی احترامی میدونیمو بدوندتوجه به نبوودش سفره پهن میکنیم و ...

البته اسی منظوورم با شما نیستا

هم زود رفتنو گفتم هم دیر رفتنو

خواستم قضیه رو شرح بدم

مطمعنا شما ب موقع رفتی و اونا پر توقع هستن 

1 دیر نیس

ما ی رسمی داریمکسی از مهمونا زیادی دیر کنهبی احترامی میدونیمو بدوندتوجه به نبوودش سفره پهن میکنیم و ...

اره ماهم از این تحفه ها داریم 

منتها ما معمولا دیر نمیریم

دیگه یک ظهر دیر نیست؟

😂

والا بخدا دوست داره عینه کاریماما ، ندیمه زلیخا 

بگم اه بانوی من بیا منو بکش😂😂