2777
2789

همون قدر که یک مرد روی اعصاب اینام هستن

طرف کل موفقیتش نمره ۱۸ توی امتحان ادبیات بعد میاد راجب خانه داری و فرزند و ازدواج یک خانم دیگه نظر میده

آخه تو اگر درکی از اینا داشتی میدونستی مدرسه رفتن راحت ترین دوره توی زندگی یک خانم ۳۰ ۴۰ سالست که از نظرش هر کسی از توانش بر میاد

توی هر تاپیکی هم نظر میدن و به بقیه میپرن تو هنوز کنترل خشم نداری به خاطر بلوغ توی یک سایت با مسائل زنانه چی میخوای؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا مارو با اونا تو ی باکس قرار میدید 😒

موافقم

کسانی که به اجبار می کوشند تا جذاب باشند بیشتر از همیشه نفرت انگیز به نظر می رسند! جذابیت در ذات انسان هاست✨        💸🎼⚽🌙🍂⭐🌧🥋🎨🍊🎧🪐📖🇮🇷🇪🇸        #خلیج_فارس م نام نامی ات هماره جاودانه است💙🌊

بیشتر ببینید
۱۸ ساله های الان خیلیاشون از ۴۰ ساله ها بهتر بلدن چجوری زندگی کنن

بلد باشن برا زندگیه خودشون به کار ببرن

ولی بیخود میکنن تو تاپیکایی که تجربه ندارن نظر میدن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری