2777
2789
عنوان

مهمونی خونه مادرشوهرم دعوت بودیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 68 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

۱۴ -۱۵ هفتمهوالا چون‌میبینن حالم خوبه دیگه نمیگن نشور میان کمک میدن مثلا من اب میکشم

باور هنوز تازه اولشی از الان نباید اینجور خودت بگیری براشون

من ماه آخرم تازه ۲ ماه میرم کاری نمیکنم قبلش همش داشتم کمک میدادم خیلی هم میگفتن نمی‌خواد ولی خودم میگفتم الان که مشکلی ندارم کمک میکنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باور هنوز تازه اولشی از الان نباید اینجور خودت بگیری براشونمن ماه آخرم تازه ۲ ماه میرم کاری نمیکنم ق ...

خب منم گفتم که مشکلی ندارم و کمک میدم منتها تو پخت و پز دیگه واقعا نمیتونم

باور هنوز تازه اولشی از الان نباید اینجور خودت بگیری براشونمن ماه آخرم تازه ۲ ماه میرم کاری نمیکنم ق ...

ااشتباه میکردی. عزیزدلم

بچه اولویتت باشه

پس فردا بچه طوریش شه نمیان بگن کمک داد، مهمونی داد، خودشو فدا و تیکه پاره کرد واس ما

میگن مشکل دار بوده، عرضه نداشته، مواظب نبوده

اصلا و ابدا اینجور موافع نباید خودشیرین یو زرنگ بازی دراورد

شاید بدنت بکشه ولی بچه ی تو شکمت بهش فشار بیاد و مشکلی پیش بیاد خدا نکرده

من نهایتا خونه مادرشوهرم ک دختر نداره و فقط من عروسشم کمک بدم تو ظرف شستن اونم البته کم باشه و خودمون 5نفر باشیم

وگرنه تو مهمونیاشون ک زن داییا خاله ها همه هستن، ابجیام هستن و کمکی دارن من اصلا کمک نمیکردم نهایتا چیزای سبک سفره

بعد از زایمان جبران مکینی خب

من تو غیر حاملگیم واقعا کمک حال هستم ولی تو حاملگی. برای خودم و بچم ارزش قایل میشم

ااشتباه میکردی. عزیزدلمبچه اولویتت باشهپس فردا بچه طوریش شه نمیان بگن کمک داد، مهمونی داد، خودشو فدا ...

گلم نمی‌گم خودشو تیکه پاره کنه که درحدی که پشت سرش حرف نباشه که می‌تونه کمک کنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40