2777
2789
عنوان

مردهای هول و دختران مدرسه ای برای من برابرند توی این سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 70 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۸ ساله های الان خیلیاشون از ۴۰ ساله ها بهتر بلدن چجوری زندگی کنن

افرین بلدن توی اون برهه زندگی که هستن درست زندگی کنن نه اینکه برای یک لول دیگه ای از زندگی نظر بدن

بلد باشن برا زندگیه خودشون به کار ببرن ولی بیخود میکنن تو تاپیکایی که تجربه ندارن نظر میدن

سایت عمومیه هر کی هر جنس و هر سنی داره میتونه نظر بده شما میخوای گوش نکن و عمل نکن نمیتونی جلوشونو بگیری کا نیان تو سایت و نظر ندن 

برام دعا کنید پزشکی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

۱۸ ساله خب درسته نوجونه کم سنه هنوز نمیدونه چی به چیه اما واقعت ربطی به مرد کثافت هول نداره

دقیقااا

سایت عمومیه هر کی هر جنس و هر سنی داره میتونه نظر بده شما میخوای گوش نکن و عمل نکن نمیتونی جلوشونو ب ...

من خدارو شکر اینجا نظر از کسی نخواستم تاحالا

موضوع تاپیک رو نفهمیدی گویا

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

روی مخ منم این پیرزنایی هستن که چون دهه هشتاد سایت مال خانم های باردار بوده حس مالکیت رو سایت دارن و فک میکنن حق دارن نظر بدن کی تو سایت باشه و نباشه!

علی که علی بود دنیا با او چنین و چنان کرد.. آنوقت با ما چند رکعت نماز خواندن، انتظار آسایش در دنیا را داریم..

۱۸ ساله خب درسته نوجونه کم سنه هنوز نمیدونه چی به چیه اما واقعت ربطی به مرد کثافت هول نداره

منظورم اینه جفتشون جایگاهی توی این سایت ندارن و همونقدر مخرب عستن

توی تمام تاپیک ها نظرات تند و بی تجربه میزارن روی اعصاب کاربرهای دیگه راه میرنو فقط بلدن پرخاش کنن چ ...

اتفاقا با یکی از اینا همین الان درگیر شدم البته خودمم همین سنم ولی به جون مامانم چرت و مرت نمبگم فقط واسهدتاپیک صلوات میام و اینا بیشتررالبته

معتقد به ناسیونالیسم و آپارتاد و مقداری فاشیسم (دروغ میگم خیلی فاشیسم) با زندگی ای سراسر تنذ🤡

من خدارو شکر اینجا نظر از کسی نخواستم تاحالاموضوع تاپیک رو نفهمیدی گویا

من کاری به موضوع تاپیک خانم نداشتم من جواب شما رو دادم