2777
2789
عنوان

با اختلاف یکی از مهمترین چیز ها برای زن زیبایی

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 65 پست
احتمال بدبخت شدن زن زیبا کمتر از زن زشت

نه !خیلی موردا دیدم.به زیبا و زشت بودن ربطی نداره.طرف زیبا بود ۳بار ازدواج کرده الانم مطلقه هست.طرف زشت بود شوهر و بچه داره و هر روز پیشرفت میکنه.دختر خالم از همه ما زیباتر بود یه شوهر خیلی بد قیافه و بد هیکل داره همه فکر میکنن بیرون پدرشه .من که زشت ترینشون بودم شوهرم خیلی زیبا رو هست 

معتقدم فقط شانس  

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کی گفتهتو گربه سفیدم بخری دوبار وحشی بازی در بیاره پرتش میکنی بیرونبچه هوشگل بی تربیتو کی دست دارهخو ...

میدونی بحث سر چیه .... تو وقتی میری گربه لخری همون اول نمیشینی ته توی اخلاق گربه در بیاری از رو ظاهر چشمت میگیره  بعد تازه میری جلو از دامپزشک میپرسی عقیم فلانه و..... 

یعنی اگ زشت باشی همون اول حذفی واسه خیلیا اصلا به اینکه اخلاقت ببینن نمیرسه

نه هزار نفر له له میزنن براشون زن زیبا انتخاب میکنه بین گزینه های تاپ ولی ما معمولیا باید بشینیم یکی ...

چرا باید بشینی یکی تو رو انتخاب کنه مگه کالا هستی؟؟

چرا از الفاظ استفاده میکنید !

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

کاملا باهات موافقم به غیر از قسمت گربه 😅گربه ی سفید خیلی زشته.

یک گربه سفید داریم با موهای خیلی بلند و دم پشمالو، هر کس می بینه عاشقش میشه. البته خیلی هم خوش اخلاق و اجتماعیه :)

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
نه !خیلی موردا دیدم.به زیبا و زشت بودن ربطی نداره.طرف زیبا بود ۳بار ازدواج کرده الانم مطلقه هست.طرف ...

من دارم راجب امتیازات زن زیبا حرف میزنم .... کاری ب موارد خاص ندارم طرف ما هرچی زیبا بود شوهر درست حسابی کرد خوشبخت 

با مثال های دختر عمه پسر عموی بابام و.... نمیشه نرخ کلی صاور کرد ..... 

زن زیبا ادمای پولدار و تحصیلکرده تری بهش پیشنهاد میدن کیفیت ادمای دورش میان بالاتره پس احتمال اینکه ازدواج خوبی کنه بالاتره تا ادم زشت 

معیار کامل زیبایی نیست

اتفاقا زیبایی یک زن باید ۷ یا ۷.۵ از ۱۰ باشه چون اگر هم خیلی زیادی خوشگل باشه هم بدرد نمیخوره

اول اینکه قبل ازدواج همه دنبالشن اون کلی آدم رو امتحان میکنه 

دوم واسه شوهرش محافظت از اون رو سخت میکنه

کلا آدمای خیلی خوشگل اگه دقت کنی زندگی آنچنان موفقی ندارن

ولی خب اره زشت نباید باشه ولی خیلی زیبایی شدید هم نه دیگه

یک گربه سفید داریم با موهای خیلی بلند و دم پشمالو، هر کس می بینه عاشقش میشه. البته خیلی هم خوش اخلاق ...

خب دلیل زیباییش موهاشه حالا همون گربه ی سفیدو بدون مو تصور کن. مثل این کربه های عادی تو خیابون.