2777
2789
عنوان

با اختلاف یکی از مهمترین چیز ها برای زن زیبایی

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 65 پست
در لحظه اول بله زیبایی ظاهر بیشترین تاثیر رو دارهولی هر چی میگذره رفتار و اخلاق مهم تر میشهو زیبایی ...

بحث سر اینه تو اگ زیبایی مورد نظر نداشته باشی همون اول حذف میشی اصلا طرف نمیاد جلو ک اخلاقت ببینه🥴😂😂

بعدم پرا حس میکنید عمه توشگلا بد اخلاقن

ادم خوشگل از نظر همه خوشگله نمیتونه کسی بگه این زشته اون ما معمولیاییم ک از نظر یکی خوشگلیم از نظر ی ...

الان یه دختر خیلی خوشگل وسط روستا، همه اطرافیانش پولدار و تحصیل کرده ن؟ طرز فکرت اشتباهه کاملا 

دیدم کسی و که بنظر من واقعا زیبا نبود و ازدواج خوب کرد

شما اگه چهره معمولی داری، از بقیه لحاظ خودتو بالا ببر که آدم های بهتری رو ببینی

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای این حرف خیلی واقعیت داره یعنی من چند روز پیش دم فروشگاه یه زن دیدم که ترسیدم برم داخل فروشگاه بع ...

اره منم خیلی از این موردا دیدم.واسه همین معتقدم آدم زیبا نباشه ولی شانس داشته باشه

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
الان یه دختر خیلی خوشگل وسط روستا، همه اطرافیانش پولدار و تحصیل کرده ن؟ طرز فکرت اشتباهه کاملا دیدم ...

چرا انقدر چنگ میزنی اینور اونور ک دنبال موارد خاص بگردی؟؟؟ 

اکثر خوشگلا تو روستا نیستن خودتم میدونی ولی میری میگردی دنبال موارد خاص ک خودتو اروم کنی در حالی ک حقیقت این نیس 

حتی همون دختر تو روستام جای اینکه زن ی بدبخت بشه شانس اینو داره با بهترین پسر روستا ازدواج کنه 

دقیقا فقط شانسالبته زیبایی واقعا سلیقه ایهکسی که بنظر من چهره خوبی نداره و خیلی خوب ازدواج کرده، حتم ...

اره دقیقا.ممکنه یکی از نظر ما خیلی زشت باشه ولی از نگاه یکی دیگه خیلی خوشگل باشه و عاشقانه اونو بخواد.من معتقدم کسی که قیافه خوبی نداره ولی زندگی خوبی داره خوش شانسه

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
😂😂حرف من واضحه اگ دنبال زیر بغل ماری میتونی باشی من کاری از دستم بر نمیاد

حرفت درسته زیبایی خیلیییی مهمه

ولی این چیزی نیست که ما توش نقشی داشته باشیم 

مگر اینکه انقدر پول داشته باشی که بکوبی و از نو بسازی که بازم اون زیبایی طبیعی نمیشه

برای چیزی که داشتنش دست ما نیست فکر نکنیم بهتره

اره دقیقا.ممکنه یکی از نظر ما خیلی زشت باشه ولی از نگاه یکی دیگه خیلی خوشگل باشه و عاشقانه اونو بخوا ...

ما معمولیاییم ک از نطر یکی خوبیم از نظر یکی بد 

وگرنه کسی نمیتونه فرد ب شدت زیبا رو بگه زشت اونی خوشگله از نظر ۹۰ درصد ادما واقعا خوشگله

حرفتون کاملا درسته آدم جذب زیبایی میشه. خود همسرم با اینکه مسائل اخلاقی و اعتقادی خیلی براش مهمه گفت اولین چیزی که مردا برا ازدواج جذبش میشن زیبایی هست حتی اگه نگن و... .  من قیافه معمولی دارم ولی به نظر شوهرم خیلی قشنگم چون در برخورد اول بیشتر معیارهایی که تو ذهنش بوده رو داشتم و به دلش نشستم و چون حس خوبی گرفته و زیبایی من رو بیشتر دیده. در کل دنیا یک مشق نوشته شده و دودوتا چهارتا نیست که یک نسخه برای همه بپیچی. همه چیز در کنار هم باعث یک تصمیم و نتیجه میشه.  خانواده، تحصیلات، وضعیت اقتصادی، محل زندگی و... باید بهترین خودت باشی و روی جنبه های دیگه کار کنی و مهمتر از همه از خودت راضی باشی...

چرا انقدر چنگ میزنی اینور اونور ک دنبال موارد خاص بگردی؟؟؟ اکثر خوشگلا تو روستا نیستن خودتم میدونی و ...

بیشتر شما داری چنگ می‌زنی

اوکی همون که شما میگی درسته

اگه زشتی پس دگ بدبخت شدی متاسفم

😂😂حرف من واضحه اگ دنبال زیر بغل ماری میتونی باشی من کاری از دستم بر نمیاد

اوکی تو اگه دوست داری خودتو مثل کالا ببین منتظر باش یکی بیاد انتخاب ات کنه

دیگه حرفی ندارم

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍Beladi mani🌱💍

اوکی تو اگه دوست داری خودتو مثل کالا ببین منتظر باش یکی بیاد انتخاب ات کنهدیگه حرفی ندارم

واقعا حدس میزدم از این ادمای ادعا موفقیت و مستقلی باشی 

من خودمم شاغلم کار میکنم ولی تو مفهوم حرف منو بگیر چیکار ب ادبیات داری

واقعا حدس میزدم از این ادمای ادعا موفقیت و مستقلی باشی من خودمم شاغلم کار میکنم ولی تو مفهوم حرف منو ...

بله حرف شما درست حوصله بحث ندارم🌹

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍Beladi mani🌱💍