2777
2789
عنوان

عروس هلندیم عاشقمه انگار🥺عجیبه برام

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 50 پست
اره قبول دارم چی میگیممنون ک راهنماییم کردیولی کاش از اول نیاریمشون

وااای اره دقیقا خرید و فروششون باید ممنوع بشه

من خودم جوجه رنگی خریدم اونموقع نمیدونستم اشتباهه

دیدگاهم این بود ما که عاقلیم و مواظبت میکنیم بخریم که دست بچه ها نیوفته حداقل. ولی بعد دیدم اشتباه محضه چون هرچی بیشتر بخریم اونا فروششون بیشتره پس بیشتر اینارو از مادرشون جدا میکنن رنگ میکنن میارن میفروشن. سریع همون روز عصرش رفتم پسش دادم. گفتم هرکسی باید از خودش شروع کنه

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شاید درست نباشه بگم، اما اگر دوسش داری ازادش کن. نمیدونم کجا و چجوری اینو باید بپرسی حتما جای خاصی د ...

نمیشه حیوونی که پیش انسان بزرگ شده رو توی طبیعت رها کرد به‌نظرم

وابسته‌ان. خیلی زیاد وابسته‌ان. اصلا دووم نمیارن بیرون از خونه. امکانش زیاده که زود بمیرن چون بقا در طبیعت رو یاد نگرفتن.

به‌نظرم آدم نباید حیوونی رو وابسته‌ی خودش کنه و بعد رهاش کنه. شاید قشنگ به نظر برسه ولی درواقع حیوون آسیب می‌بینه :)🌱

شاید درست نباشه بگم، اما اگر دوسش داری ازادش کن. نمیدونم کجا و چجوری اینو باید بپرسی حتما جای خاصی د ...

پرنده‌هایی که تو قفس بزرگ میشن، آزادی براشون مساوی با مرگه، چون از زندگی تو طبیعت هیچی بلد نیستن

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟
بردمش اما نرفتپروازش میدادم توی آسمون می‌نشست دوباره روی سرمانگار می‌ترسیدحالا بنظرت بدمش دوباره؟

نه، تو طبیعت میمیره، اگه توان نگهداریشو نداری، به یه آدم اینکاره( مثل من☺️😂) واگذارش کن

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟
نمیشه حیوونی که پیش انسان بزرگ شده رو توی طبیعت رها کرد به‌نظرموابسته‌ان. خیلی زیاد وابسته‌ان. اصلا ...

اره جالبه خانواده شوهرم میگن توی آسمون رها کن اونم توی شب🥲میبینن وابستشم

گیر داده بودن هاااا