2777
2789

بچها پرنده ام وقتی میرم بیرون خیلی بی‌تابی میکنه داد میزنه

وقتی میام انگار باهام دعوا میکنه داد میزنه که کجا رفته بودی‌بعد یهو میندازه خودشو بغلم از دلتنگی

نوکشو میاد میزاره همیشه توی دهنم و میخابه.اصلا یه آرامش خاصی صورتشو میزاره روی صورتم و زیر گلوم خودشو میماله😭🥺

خیلی عجیبه ب جز این دوتای دیگه هم دارم.شوهرم نزدیکم میشه میزنش

چون شاهد کتک زدن همسرم بوده از همسرم بدش اومده و مدام بهش حمله میکنه ک نزدیک من نشه

پرنده های دیگه رو هم میزنه ک سمتم نیان و میاد خودشو میندازه بغلم

حس مالکیت داره بمن

منم یبار جونشو نجات دادم از توی تراس بچه بود رفت از توی آسمون اونم شب و بارونی  واز روی ی جایی که نمیشد آدمیزاد بره اونوقت شب جرثقیل زدیم آوردنش و بابت نجاتش پول دادم

اون روز کار بدی کرد دعواش کردم بعددیدم اومده تکی بازی میکنه و ب ام میخونه و میاد لبامو بوس میکنه انگار عذرخواهی می‌کرد.تعجب کردم ک چرا قهر نکرد و می‌گفت انگار ببخش منو

منم عاشقشم فقط بوس میکنم و توی قلبم فشارش میدم

بعضیا میگن واگذارش کن اما میدونم بدون من نمیتونه و منم بدون اون نمیتونم مث بچم شده😭😭😭

چقدر قشنگ

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم و مقدس نیست زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑                                                                              پ.ن : امضای من یا به طور کلی این متن باعث شده خیلی ها به اشتباه فکر کنن حقایق در واقع عقاید خودشونه...که این تفکر باعث تفرقه میشه و موجب خودشیفتگی افراد . حقیقت چیزیه که از لحاظ علمی قابل دفاع باشه و با تفکر عقلانی در تضاد نباشه و از همه مهم تر با انسانیت .

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید درست نباشه بگم، اما اگر دوسش داری ازادش کن. نمیدونم کجا و چجوری اینو باید بپرسی حتما جای خاصی دارن

ولی پرنده جاش توی قفس نیست. اون باید پرواز کنه اوج بگیره پیش هم نوعاش باشه. باور کن گناهه. من خودم مرغ عشق داشتم خیلی پشیمونم خداروشکر که الان نیستن پیشم. 

این حس هایی که ازش میگیری بیشتر حس های انسانیه

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

عزیزمممممم. خواهر منم یکی داره همینطوریه باهاش

اره امااین خیلی حسش عمیق شده‌.و واقعا زبون فهمه

دردول میکنم گوش میده

یبار گریه میکردم میدیدم اومده نوکشو جای چشمام و با یه ناراحتی صدا می‌کرد منو

انگار میفهمیداااا

اره از نزدیک اگه ببینی همه تعجب میکنن که چقد منو دوسداره

کلا حیوونا خیلی زبون عشقشون قشنگه

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم و مقدس نیست زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑                                                                              پ.ن : امضای من یا به طور کلی این متن باعث شده خیلی ها به اشتباه فکر کنن حقایق در واقع عقاید خودشونه...که این تفکر باعث تفرقه میشه و موجب خودشیفتگی افراد . حقیقت چیزیه که از لحاظ علمی قابل دفاع باشه و با تفکر عقلانی در تضاد نباشه و از همه مهم تر با انسانیت .

بیشتر ببینید
شاید درست نباشه بگم، اما اگر دوسش داری ازادش کن. نمیدونم کجا و چجوری اینو باید بپرسی حتما جای خاصی د ...

اخه ببرمش باغ پرندگان اونجا هم نمیتونه پرواز کنه

حسش ب پرنده ها و هم نوعاش نیس.فقط می‌چسبه بمن

میدونم اگر بره افسردگی میگیره

خیلی تیتیش و نازک نارنجی شده.ضعیفه

ما هم یکی داشتیم همین جوری بود در صورتی که برای پسرم بود اما به من شدیدددد وابسته شده بود حتی تو خونه راه می رفتم دنبالم میومد...یا با شوهرم و پسرم مثل من نبود...از در میومدم صدامو می شناخت می خوند...مهمون میومد بین اون همه آدم سریع سر دستم میومد...بعدش به برادرشوهرم دادمش هنوزم میرم خونه شون منو می شناسه دنبالم میاد.

زنی باشید که دوست دارید باشید.زنی باشید که افتخار می‌ کند خودش است.زنی باشید که هرگز برای "خودش بودن" از کسی اجازه نمی‌گیرد.زنی باشید که انقدر عشق و شادی در وجودش دارد که هرگز آن را از دیگران نمی‌طلبد.✍🏽 #ریچل_هالیس

بیشتر ببینید
ما هم یکی داشتیم همین جوری بود در صورتی که برای پسرم بود اما به من شدیدددد وابسته شده بود حتی تو خون ...

آخهههه

میبینی چقد میفهمن؟

چطور دلت اومد بدی

من انگار یه تیکه از وجودم شده

وقتی فکرمیکنم عمرشون کوتاهه اشکام میاد

اخه ببرمش باغ پرندگان اونجا هم نمیتونه پرواز کنهحسش ب پرنده ها و هم نوعاش نیس.فقط می‌چسبه بمنمیدونم ...

عزیزم تو خودتو بیشتر داری توجیح میکنی. اون حیوونه. 

حسش به شما هیچوقت مثل حسش به هم نوعاش نیست

اون به شما عادت کرده چون از اول زندانی بوده، اصلا ازادی رو ندیده که بخواد انتخاب کنه. اگر بردیش رهاش کردی ولی موند و نرفت اونموقع میشه این حرف رو زد ولی قطعا رهاش کنی میره چون اون ذاتش مال طبیعته. هر حیوونی چندروز پیش ادم یاشه خب از بی کسی عادت میکنه. ولی این خودخواهیه. بنظر من البته. بازم هرجور طلاح میدونی. من کلا شخصا گناه میدونم اینکار رو

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

عزیزم تو خودتو بیشتر داری توجیح میکنی. اون حیوونه. حسش به شما هیچوقت مثل حسش به هم نوعاش نیستاون به ...

بردمش اما نرفت

پروازش میدادم توی آسمون می‌نشست دوباره روی سرم

انگار می‌ترسید

حالا بنظرت بدمش دوباره؟

آخههههمیبینی چقد میفهمن؟چطور دلت اومد بدیمن انگار یه تیکه از وجودم شدهوقتی فکرمیکنم عمرشون کوتاهه اش ...

خیلی باهوشن،،نر هست یا ماده؟؟

خیلی برام سخت بود اما چون باردار بودم نمی تونستم نگهش دارم الانم به خاطر بچه هام نمیارمش وگرنه خیلیییی بهش وابسته بودم و اونم نسبت به من همین جور بود حتی برادرشوهرم میگه انقدر که تو رو می شناسه ما رو نمی‌شناسه من هر جای خونه می رفتم میومد حتی حموم که می رفتم میومد پشت در حموم تا در بیام آواز می خوند.

زنی باشید که دوست دارید باشید.زنی باشید که افتخار می‌ کند خودش است.زنی باشید که هرگز برای "خودش بودن" از کسی اجازه نمی‌گیرد.زنی باشید که انقدر عشق و شادی در وجودش دارد که هرگز آن را از دیگران نمی‌طلبد.✍🏽 #ریچل_هالیس

بیشتر ببینید
ای جانمممممال من نر هستش

عزیزمممم اینم نره.

بیشتر ببینید