2777
2789
عنوان

عروس هلندیم عاشقمه انگار🥺عجیبه برام

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 50 پست
ای جانمممممال من نر هستش

پرنده‌ها معمولا جنسیت انسان رو تشخیص میدن و بیشتر با جنس مخالف اخت و انس بیشتری پیدا میکنن

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پرنده‌ها معمولا جنسیت انسان رو تشخیص میدن و بیشتر با جنس مخالف اخت و انس بیشتری پیدا میکنن

اره خب 

ولی بچم کوچولو بود

جوری که اولاش حتی نمیتونست با نوکش قفس رو بگیره بره اینور اونور

جوری که وقتی میفتاد توی لیوان باید درش میاوردی اینقد کوچولو بود

الهی بگردددممحبت میکنه بچمچرا مسئله رو جنسیتی میکنید

البته ایشون درست میگه، این حیوون نیاز به جفت داره، یه جفت هم‌کفو خودش براش تهیه کن😂

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟
نمیشه حیوونی که پیش انسان بزرگ شده رو توی طبیعت رها کرد به‌نظرموابسته‌ان. خیلی زیاد وابسته‌ان. اصلا ...

پس حداقل افرادی که تا الان نخریدن دیگه نخرن اصلا تا ممنوع بشه

واقعا جای حیوون مخصوصا پرنده توی قفس و خونه نیست

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

پرنده‌هایی که تو قفس بزرگ میشن، آزادی براشون مساوی با مرگه، چون از زندگی تو طبیعت هیچی بلد نیستن

میدونم عزیزم واسه همین گفتم پرس و جو کنه و اگر شدنی بود باید توی خونه قبلش تمرین کنه باهاش. اگرم نه بعد نگهش داره. اما همینکه بخریش اصلا کار درستی نیست. از اول نباید خرید 

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد.