2777
2789
عنوان

عروس هلندیم عاشقمه انگار🥺عجیبه برام

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 50 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بردمش اما نرفتپروازش میدادم توی آسمون می‌نشست دوباره روی سرمانگار می‌ترسیدحالا بنظرت بدمش دوباره؟

خب ببین اون پرواز کردن رو بلد نیست چون احتمالا از همون جوجه بودنش توی قفس بزرگ شده. اگر واقعا قصدت اینه بهش کمک کنی حتما سرچ کن، یا بپرس از پرنده فروشی ها، ببین چطوری میتونی توی خونه باهاش تمرین کنی، اگر یادگرفت و شد اونموقع ازادش کن اونم جای مخصوصی که باید بازم تحقیق کنی کجا برای زندگیش مناسبه. اگر گفتن هیچ راهی نداره و نمیشه اونموقع نگهش دار. اما مهم اینه تو تلاشتو کردی و خدا قطعا اینو میبینه🙂💜💜 اون پرنده هم دعات میکنه

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

اصلا توی قفس نیستوی خونه رهاهستن از همون اول

میدونم ولی خب خونه هیچوقت مثل اسمون و ازادی نیست

ناراحت نشیا عزیزم من نظر خودمو میگم چون کلا لفظ این کار از نظر من یکی ظلمه. امیدوارم هر تصمیمی درسته بگیری😘

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

منم فردا میخوام برم بخرم اما بخاطر کثیف کاریایی که میکنه یکمی‌دودلمکه نه‌مامانم اذیت شه نه پرنده طفل ...

زیاد کثیفی نداره سعی کن یه جای ثابت باشه مثلا یه اتاق دراختیار باشه

میدونم ولی خب خونه هیچوقت مثل اسمون و ازادی نیستناراحت نشیا عزیزم من نظر خودمو میگم چون کلا لفظ این ...

اره قبول دارم چی میگی

ممنون ک راهنماییم کردی

ولی کاش از اول نیاریمشون