2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم دندونام همه

668 بازدید | 37 پست

خراب شدن😓😢از وقتی اینطور شدم ک راهنمایی بودم یکی از دوستام به شوخی منو هل داد دندونم خورد به سکو آیخوری از اون روز ب بعد دندونام مث قبل نبود و نیست مجبور شدم دندونای جلومو ۶ تاشو عصب و روکش کنم خیلی پشیمونم خیلی الآنم ۶ تا از دندونام رو باید ایمپلنت کنم خیلی اعصابم داغونه نمی‌دونم چه خاکی تو سرم بریزم از غصه دارم دیوونه میشم قبل عید رفتم داندپنپزشکی عکس گرفتم از دندونام دوتا پوسیدگی جزیی بود اونارو درست کرد ی عصب و روکش لازم بود اونم انجام داد ولی ایمپلنت خیلی گرونه 😭😣🥺👌🏻

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم ۵ تاش رکش میخواد . دو تاشو باید بکشم . یک دونه هم عصبی کشی ولی مثل سگ میترسم

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

بیشتر ببینید
عزیزم چندسالته؟نگران نباش الان همه دندوناشون داغونه دیروز دندونپزشکم میگفت الان دیگه عادیه هیچ دندون ...

سنی ندارم ولا دکتر بیشتر بخاطر اون تعجب کرد البته دندون من ارثی هستش به پدرم کشیدم اونم دندوناش افتضاح ولی اصلا تابحال داندپنپزشکی نرفته چون میترسه ولی من مسواک هم مرتب هر سه وعده میزدم نخ دندان می‌کشیدم ولی خب جنس دندونام خوب نبود متأسفانه از این بابت بشدددددت ناراحتم 😓😓😢😭

منم ۵ تاش رکش میخواد . دو تاشو باید بکشم . یک دونه هم عصبی کشی ولی مثل سگ میترسم

نه نترس بخدا برو درست کن تا گرونتر نشده من ک میخام برم فردا یا پس فردا حتما میرم عکس جداگانه باید بندازم گفت عکسش خیلی گرونه ۳ میلیون و خورده ایی فقط عکسشه🤧🤕

سنی ندارم ولا دکتر بیشتر بخاطر اون تعجب کرد البته دندون من ارثی هستش به پدرم کشیدم اونم دندوناش افتض ...

اشکالی نداره بابا غصه نخور الان حتی بچه مدرسه ایام عصب کشی و این چیزا رو دارن چه برسه به جوونا

برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران

میشه بگی عصب کشی درد داره یانه من دندون پنج وششم باهم خراب شده فک بالا خیلی میترسم

نه درد آنچنان نداره من ک بی حسی زده بود برام اصلا متوجه نشدم واقعا متوجه نشدم حتی اون سوزن هایی ک فرو میکرد داخل لثه و در میآورد من اصلا متوجه نمی‌شدم

اشکالی نداره بابا غصه نخور الان حتی بچه مدرسه ایام عصب کشی و این چیزا رو دارن چه برسه به جوونا

😓😢خیلی ناراحتم واقعا ولی میرم و همه رو درست میکنم🥹💪🏻

نه درد آنچنان نداره من ک بی حسی زده بود برام اصلا متوجه نشدم واقعا متوجه نشدم حتی اون سوزن هایی ک فر ...

خدا  من پنیک میشم از اونم میترسم وسط کار تپش قلب بگیرم وحشت زده بشم ـ بنظرت دوتارو باهم عصب کشی میکنن یا یکی یکی 

خدا من پنیک میشم از اونم میترسم وسط کار تپش قلب بگیرم وحشت زده بشم ـ بنظرت دوتارو باهم عصب کشی میکن ...

نه هیچوقت دوتارو باهم عصب نمیکنن یکی یکی نوبت میده بهت واسه اون یکی دندونت