2777
2789

مثلا من خودم شوهرم اومد خواستگاری خونه و ماشین داشت.... گول خونشو خوردم گفتم میتونم بازم زندگی رو پیشرفت بدیم ولی شوهرم اصلا کاری و زرنگ نیست زندگیمون هرروز پسرفت میکنه....

جای دیگم ک پشیمون شدم اینک فوق العاده شلخته هست هم خودش هم خانواده اش ...یعنی محاله ی روز تنهاش بزارم خونرو میکنه اشغال خونه.... که اینم از رو لباس پوشیدن و رفتارشون نفهمیدم

چیزای دیگم هست ولی اینا مهمه و بولده

شما چی

آهای زندگی من از تو قووووووووووی ترم 🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک هفته بعد از عقد پشیمون شدم 

💜                                                                                                                                                                                                                                           
خب چطور میشه قبل ازدواج از شلخته نبودن و زرنگ بودنش فهمید آخه🥲

با رفت و آمد

شش ماه قبل عقد باید با طرف بری و بیای

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
بیشتر ببینید
یک هفته بعد از عقد پشیمون شدم

چرا؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
بیشتر ببینید

وقتی خمیر دندون تازه باز شده رو از سرش فشار داد نه تهش

✒️تا ابد کارآموز علم حقوق هستم.🔴هرکسی هرچی داره و هرکاری بلده باید رایگان بیاره وسط برای مردم.❤️به خاطر ادای احترام به امام عصر(عج) و امام رضا(ع) مطالب حقوقی جمعه هرهفته حدود ساعت هشت شب منتشر میشه(ولی اکثرا روزانه هم مطلب میذارم).🌹منبع درآمدم خارج از نی نی سایته و اینجا صرفا مشاوره حقوقی رایگان میدم اگر سوالی داشتید لطفا کوتاه تایپ کنید. ممنون.💔پس از محو ما خواهند فهمید ما که بوده ایم ؛ چه میخواستیم و چه کردیم.(برشی از آخرین نامه میرزا).✊️به یاد مردی که لقبش میرزا کوچیک خان جنگلی بود و دشمنان این خاک و این ملت حتی با شنیدن اسمش فشار میخورن.

بیشتر ببینید

منو شوهرم اصلا تفاهم اخلاقی رفتاری نداریم.

اون دستوریه برون گراس خیلی وقتا مشکوکه.اخلاقش تنده و..

من درون گرا ارومم و اکثرا تنهایی رو دوس دارم 

بعد یکسال داریم جدا میشیم

کاربری دست ۳نفره.اگه میپرسی چرا باید بگم دلیلش به خودمون مربوط میشه❤️

زود جوش میاره 

زود عصبی میشه

خیلی هم حساسه

مثلا امروز دیگ یک ساعت پیش چون پدر خودم و برادر و خواهر‌ خودش جمع رو ول کردن رفتن ی جای دیگه 

قرار بود دوبازه برگردن البته رفتن دور بزنن

خیلی ها هم بودن اونجا ولی

ب حالت قهر منو برداشت برگشت خونه

میگه زشته یه جمعی رو ول کنی بری ی جای دیگ

اخرم نفهمیدم از دست پدر من ناراحت شد یا برادر و خواهر خودش

زیادم بحثو کش بیارم میزنه سر‌ش

لایک نکنید !