2777
2789
عنوان

⛔️ تو چ لحظه ای از ازدواجتون پشیمون شدین

| مشاهده متن کامل بحث + 2242 بازدید | 89 پست
من خیلی خیلی از ازدواجم پشیمونم فقط به خاطر خانواده آشغالش و اینکه از من دفاع نمیکنه در برابرشون

مگه چیکار میکنن خانواده ش بچم داری

هر آدمی یه جای زندگیش خدا بهش روی خوش زندگیو نشون داده، برای من تو دقیقا همون روی خوش خدایی... ❤

شوهر منم همینه خیلی اهل پیشرفت نیست تو زندگی مون خیلی از بقیه عقب افتادیم خیلی زیاد فاصله همینجوری داره زیاد میشه 

@pcoslaghsri لینک گروه لاغری و تنبلی تخمدان خواستین عضو بشین باهم لاغر کنیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شوهر منم همینه خیلی اهل پیشرفت نیست تو زندگی مون خیلی از بقیه عقب افتادیم خیلی زیاد فاصله همینجوری د ...

از هم سرد شدین ینی 

هر آدمی یه جای زندگیش خدا بهش روی خوش زندگیو نشون داده، برای من تو دقیقا همون روی خوش خدایی... ❤

مگه چیکار میکنن خانواده ش بچم داری

خیلی خیلی بدجنس هستن تیکه میندازن بی محلی میکنن به شدت خسیسن و اینکه بین من و جاریم خیلی وحشتناک فرق میزارن شوهرمو پر میکنن کلا از زندگی با من سردش کردن امشب هم بدون من رفته خونشون حالا چقدر رو مخش کار کنن خدا عالمه

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد   
خیلی خیلی بدجنس هستن تیکه میندازن بی محلی میکنن به شدت خسیسن و اینکه بین من و جاریم خیلی وحشتناک فرق ...

خدا لعنتشون کنه چقد بی شرفن

من به ازدواجم راضی نبودم ولی خب چیکار کنم برم خودمو بکشم بخوام فرار کنم کجا برم دیگه مجبور بودم گفتم شاید قسمت شد باش زندگی خوشی داشته باشم ولی برعکس 

چیکار کنم چاق شم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اسی حالا وضع مالی شوهرت خوب هست؟

فقط ی خونه ۸۵ متری تو منطقه خوب داریم البته تهران نیستیم و یک ماشین.... شم اقتصادی صفر به حرف منم گوش نمیده .‌‌.‌.البته زندگیم تو نگاه بقیه خیلی خوبه ولی از درون توخالی تنبله شوهرم...‌من از اینام که عاشق پیشرفتم

آهای زندگی من از تو قووووووووووی ترم 🌿
استارتر من فکر میکنم شما از اول کارهای خونه رو تنهایی انجام دادی الان ک بچه دار شدی حجم کارات زیادتر ...

عزیزم میتونم بهتون درخواست بدم.حس میکنم تجربتون زیاده و می‌خوام ازتون راهنمایی بگیرم

یه صلوات  🤍
استارتر من فکر میکنم شما از اول کارهای خونه رو تنهایی انجام دادی الان ک بچه دار شدی حجم کارات زیادتر ...

نه عزیزم من متاسفانه ماه اول خانه داریم باردار شدم اونجام حالم خوب بود همه کارام خودم میکردم ولی درکل شوهرم همینجوری تربیت شده عوض کردنش خیلی سخته

آهای زندگی من از تو قووووووووووی ترم 🌿