2777
2789
عنوان

⛔️ تو چ لحظه ای از ازدواجتون پشیمون شدین

| مشاهده متن کامل بحث + 2242 بازدید | 89 پست
ب چ علت

دخالت خانوادش شروع شد و بی عرضه بودن شوهرمو دیدم                

💜                                                                                                                                                                                                                                           
نمیدونم من ی چیزایی فهمیدم ولی چون خونه داشت انگار خودمو گول زدم

حالا هم یکم روش کار کن شاید عوض شد

یچیزی بگم

من پارتنرم ۵ ساعت ازم دوره ولی همه شرایطش خوبه بعددکنکورم قراره بیاد خاستگاری میترسم گول خوب بودنشو بخورم قبول کنم ولی بعد بخاطره فاصله اذیت بشم 

شانه ات را دیر آوردی سرم را باد برد ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به طور سینوسی پشیمون میشه ادم ... ولی ب خوبیاش فک کن بیشتر ...مرد مرتب خیلی کمه متاسفانه... مردی ک خ ...

شوهر من خیلی شلخته است

آهای زندگی من از تو قووووووووووی ترم 🌿

وقتی که تو اوج درد و ناراحتی گفتم دارم میمیرم گفت بمیر از دستت راحتشم دلم شکست . فهمیدم که هیچوقت نباید آدم واسه کسی صدشو بزاره تمومش که کنن رهاش میکنن 

هیچوقت واسه زندگیمون تلاش نمی‌کنه همه در حال پیشرفت ما پسرفت

خونه زندگی درب و داغون که آنقدر خجالت میکشم رفت و آمد با هیشکی ندارم هیچوقت واسم وقت نداره همش کارو جمع کردن عقده جمع کردن داره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

زود جوش میاره زود عصبی میشهخیلی هم حساسهمثلا امروز دیگ یک ساعت پیش چون پدر خودم و برادر و خواهر‌ خود ...

وای بچس هنوز

به نطرم مشکل خاصی نداری بازشلختگی راحت جمع میشه یا درست میشه ۸۰ درصدم شلختن😂مرداکاری هم یعنی سر کار ...

بچه کوچیک دارم نمیتونم سرکار برم... از نظر درآمدی هم توقعم بالا نیس... کاری نیس واقعا

هرباری که بیگناه کتک خوردم تهدید به طلاق شدم پشیمون شدم اولین تهدیدم برمیگرده به دوران عقد که ده سال ...

اینو هیچ وقت کوتاه نیا