2777
2789

من ترم ۴ علوم تربیتی هستم دانشگاه آزاد

طبق تحقیقاتم کشورهایی مثل اتریش و آلمان خیلی به رشته های انسانی اهمیت میدن کلا اروپا برای بچه های انسانی جای خوبیه

دلم میخواد شروع کنم زبان آلمانی بخونم تا دو سال دیگه هم کارشناسی میگیرم 

حدود ۲۰۰ تومن طلا دارم نمیخوام زیاد روی کمک بابام حساب کنم چون مطمئنا مامانم جلوشو میگیره و راضی نیست من برم جایی فقط شرایط رفتن جور شه خودم اونجا صبح تا شب کار میکنم

حقیقتا ایران جز رنج عاطفی هیچ چیزی برام نداشته الان که تنهایی رو انتخاب کردم ترجیح میدم کلا از اینجا برم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

جانم من انقد در زمینه مهاجرت تحقیق کردم 

اگر بخوام بگم شانس نداری دروغ گفتم ولی متأسفانه رشتتون خیلی تو خارج از کشور کاربرد آنچنانی نداره. رشته های علوم انسانی زیاد خارج بکار نمیاد و اینکه حداقل کم کمش باید یک میلیارد هزینه کنی مگر که فول فاند بشی که اونم خیلی سخته و البته آیلتس هم بابدیگیری 

جانم من انقد در زمینه مهاجرت تحقیق کردم اگر بخوام بگم شانس نداری دروغ گفتم ولی متأسفانه رشتتون خیلی ...

یکی از بچه ها با کارشناسی روانشناسی رفته فرانسه دو ساله حیلی راضیه

از لحاظ زبان مجبورم خیلی تلاش کنم از لحاظ مالی هم هر جور باشه اوکی میکنم 

نمیدونم بخدا دیگه نمیتونم تو این ویرانه بمونم خسته شدم حقیقتا 

تمکن مالی المان خیلی بالاس

● خودتون و خسته نکنید راجب زندگیم تو تاپیکام نگردید ، هیچی نیس 😶 اگه گاهی تو تاپیکام فک می کنید دارم خودمو نشون میدم ، سخت در اشتباهید چون همه ادما نقص دارن . اون لحظه فقط دوس دارم از مشکلم که تو قلبم داره سنگینی می کنه ، بگم . اگه خواستید باور کنید اگه هم نه که هیچ 😄 اگه تو بحث دیدی دیگه جواب نمیدم بدون دوس ندارم کار به جاهای باریک بکشه به قول بهتاش : تو هم ولکن 😅 

بیشتر ببینید

🔴 اولین حرکتی ک باید بزنی مدرک زبان بگیری

ایلتس 

حتما براش اقدام کن 

حتماااااااااا

تنها توصیه مهمم بهت همینه

ک بیشتر‌ همکلاسی هام رفتن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥