2777
2789
عنوان

هروقت ترسیدی و تو دلت خالی شد

22259 بازدید | 1385 پست

﷽💞

یک وقتایی میشه که آدم خیلی می‌ترسه از اتفاقاتی که میفته یا قراره بیفته..

احساس تنهایی می‌کنه و دور خودش خالی می بینه

فکر می‌کنه به آخر خط رسیده

فکر می‌کنه هیچ ، پشت و پناهی نداره

اینقد نا امید ، که راهی برای خودش پیدا نمیکنه..

ناگهان در اوج ناباوری / یک ندای قلبی میگه

نترس و نگران نباش حواسم بهت هست ..

همراه تو ام ....

بیشتر از چیزی که فکرش میکنی دوسِت دارم ...❤️

کافیه هر جایی رفتم ، پشت سر من بیایی

قدم به قدم پات رو جای پای قدم هام بزاری

من چراغ راهتم تو از این دریای طوفانی عبور میدم ..

‌و به ساحل نجات می‌ رسونمت .

انگار دوباره آدم زنده میشه

چقدر خوشبختم که شما کشتیبان این دریای متلاطم هستید

یا مــولانـا یا صـ❤️ـاحـب الزمـان ...

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

السلام علیک یا صاحــ❤ــب الزمـان❤

❤    ادرکــنـی   ❤

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ♥گل 🌹 در بر و می 🥂 در کف و معشوق 💍❤به کام است🎊سلطان جهانم 👑به چنین روز 🌄 غلام است❤تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید

بیا با دلشکسته که راه حل مشکلت اینجاست 😢

یک عارف بزرگی بود که سال ۸۹ فوت شدند ،خیلی آدم عجیبی بودند ، یک روز به یک بنده خدایی به ایشون مراجعه میکنند ایشون فرمود ، قبل خواب تو یک ساعت مشخص

وضو بگیر رو به قبله ، به زبون خودمونی

با امام و‌ بابای مهربونت صحبت کن

یک دقیقه اش رو مشکلت رو بگو

یک دقیقه دیگه اش را ابراز محبت کن

،حتی به دروغ بگو‌ آقا جون فکر نکنی حواسم بهت نیست ، خیلی دوست دارم ، یک وقت فکر نکنی غریب و تنهایی

من که نمـُردم‌ باباجان 🥺

می‌گفت انقدر غریب و تنهان بین شیعیان شون که از این ابزار محبت شما خوشحال میشن 😭

ایشون فرمودند :

بدون که اگر این کار تا ۱۵ روز خالصانه انجام بدی ، اگر مشکلت حل نشد به من لعنت بفرست.

آخ که جگرم‌ سوخت از غریبی مولا 💔❤️‍🔥

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
بیشتر ببینید

السَّلاَمُ علیک یا صاحب الزمان عج 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
بیشتر ببینید

نمی‌ترسند چون مُتکی به خدا هستند ‌.

أَلا إِنَّ أَوْلِياءَ اللَّهِ لا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَ لا هُمْ يَحْزَنُونَ «62»

آگاه باشيد كه قطعاً بر اولياى خدا، نه ترسى است ونه اندوهگين مى‌شوند.✋

الَّذِينَ آمَنُوا وَ كانُوا يَتَّقُونَ «63»🌱

آنان كه ايمان آورده‌اند و شيوه‌ى آنان پرهيزكارى است.👌

تا تو را نوح است کشتیبان / زِطوفان غم مخور 🌞

ترس آنها تنها از اعمال خودشون هست ‌

و سعی شون این که بهترین نسخه وجودی

خودشون باشند ..🌴

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

به محبین ما بگو

آن لحظه که احساس تنهایی میکنید ،

تنها چیزی که شما را آرام می‌کند مـن هستــم .❤️

امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف

به مقدس اردبیلی .

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
بیشتر ببینید

وَ قالُوا لا تَخَفْ وَ لا تَحْزَنْ إِنَّا مُنَجُّوكَ

(فرشتگان) گفتند:

نترس و غمگين مباش، ما تو و خانواده‌ات را نجات مى‌دهيم، ....

آیه ۳۳ سوره عنکبوت 🌷

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
بیشتر ببینید

هرچند دیدگان ما از دیدار روی دلربای زهرایی‌تان، محروم است اما قلب‌های شکسته‌ی ما حضورِ مهربان و امیدآفرینتان را احساس می‌کند ...

با دعای خیرتان، با نوازش های مداومِ پدرانه‌‌تان، با نگاه سبز و بارانیتان، با توجه گرم و حیات آفرینتان ... 

همواره به ما امان می دهید‌، از ما مراقبت می کنید و جان پناهمان هستید ...

... شکر خدا که در سایه سار شماییم ...

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲
بیشتر ببینید

بهترین و موثرترین کار برای تعجیل ظهور حضرت چه عملی هست ؟

آیا دوست دارین ، دعای مستجاب و شفاعت مولاهمراه شما باشه؟

و در زمره ی  سربازان خاص و درجه 1 ایشون باشین ؟🥇

و جز زمینه سازان ظهـورش باشید ؟

و خداوند در فرج خلیفه و امام مون  تعجیل کنه ؟

پس تا میتونید و توان دارید به این منظور  صلوات بفرستید، که سنگین ترین عمل در کفه ترازو حسنات«صلوات»هست.

⭕📿ختم صلوات 📿

لطفااا هر تعدادی که خواستید

اعلام کنید ...

بیشتر ببینید

بیشتر ببینید

بیشتر ببینید

بیشتر ببینید