2777
2789
عنوان

⛔️ تو چ لحظه ای از ازدواجتون پشیمون شدین

| مشاهده متن کامل بحث + 2242 بازدید | 89 پست

سر سفره عقد پشیمون بودم ولی کسی پشتم نبود بعد ۵ سال جدا شدم 

من خدا را در قمقمه ای آب یافتم .در عطر کوچه باغ های کودکی؛در خلوص بعضی کتابها؛حتی نزد بی دینان؛اما تقریبا هیچ گاه وی را نزد کسانی که کارشان سخن گفتن از اوست .نیافته ام .....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چجوری بری بیای که شلخته بودنش مشخص بشه اخر

عزیز من باید انواع رفت و آمد داشته باشین. مثل دوتا دوست. 

از حرکات و سبک رفتارش مشخص میشه. حتی خانوادگی برید سفر. قشنگ تو سفر شلخته ها لو میرن

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
بیشتر ببینید
خب چطور میشه قبل ازدواج از شلخته نبودن و زرنگ بودنش فهمید آخه🥲

خیلی سخت ...

ماشینش تمیز باشه ...

مردهای خیلی شلخته ماشینشون واقعا کثیفه.

یا مردهای مرتب اصولا کیف پول دارن

اما مردهای شلخته پول رو تو جیبشون میذارن

مسواک خیلی مهمه خیلی پسرا خوش تیپ هستن خوش لباس هستن عطر میزنن ولی دندوناش واقعا زرده...معلومه از رو تنبلی و مسواک نزدن زرده 

برای زرنگی هم الان چیزی ب ذهنم نمیرسع

عزیز من باید انواع رفت و آمد داشته باشین. مثل دوتا دوست. از حرکات و سبک رفتارش مشخص میشه. حتی خانواد ...

وای ما اصلا رسم نداریم تو دوران نامزدی سفر بریم

شانه ات را دیر آوردی سرم را باد برد ...

خیلی سخت ...ماشینش تمیز باشه ...مردهای خیلی شلخته ماشینشون واقعا کثیفه.یا مردهای مرتب اصولا کیف پول ...

وااااااای این پستتون خسلی کمک کننده بود واقعا ممنون

میشه من باهاتون دوست بشم بهم چیزای جدید یاد بدید خیلی خوشم اومد از این همه دقت😂

شانه ات را دیر آوردی سرم را باد برد ...

چرا؟

دخالت خانوادش شروع شد و بی عرضه بودن شوهرمو دیدم 

💜                                                                                                                                                                                                                                           
خب چطور میشه قبل ازدواج از شلخته نبودن و زرنگ بودنش فهمید آخه🥲

نمیدونم من ی چیزایی فهمیدم ولی چون خونه داشت انگار خودمو گول زدم

آهای زندگی من از تو قووووووووووی ترم 🌿
وقتی نمک نشناسی دیدم. بی معرفتی دیدم. دیدم به جای اینکه کنارم باشه رو در روم هستای خدا ، خواهر دست ر ...

الهی خیلی سخته

آهای زندگی من از تو قووووووووووی ترم 🌿