2777
2789
عنوان

میشه بیاید باهم حرف بزنیم

165 بازدید | 23 پست

سلام دوستان دلم گرفته می‌خوام با شما یه کم صحبت کنم و نظرتون رو بخونم تا آروم بشم:

همسرم با برادرش چندین سال کار میکردن، کلی فراز و شیب داشت کارشون تا اینکه برادر شوهرم و خانواده همسرم چون خیلی حاشیه داشتن و این اواخر برادر شوهرم با رفتارش به شوهرم فهموند که اضافیه و باید بره ، توی کارشون همیشه برداشتی کمتر داشتند تا سود سالیانه هم بهش بخوره و مبلغ قابل توجهی بشه دو دوره از کارشون شوهرم همین کارو کرد....

دختر یعنی حوا واسه کسی که آدمه👸👼 خدا جونی مراقب عشقای زندگیم باش😍❤💋💕💝

وقتی شوهرم شرایطو سخت دید تصمیم گرفت بیاد از اون کار بیرون و خودش کار راه بندازه

خداروشکر تونست اما وقتی به برادرش گفت پول منو بده ( همون سود سالیانه) اولش خودش گفت فعلا پول ندارم اما به جون دخترم کارم راه نیافته بهت میدم اما بعدش بازی در آورد که ضرر کردیم و .... تو اصلا بدهکار نیستی

شوهرم هم چون یه زمین مشترک داشتن که پدر شوهرم به نام همسرم زد اما سهم برادر شوهرم بود ، گفت گرو پیش من تا حساب منو که نزدیک ۵۰۰ میلیون بود بدی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پدر شوهرم اول خودش این پیشنهاد رو به همسرم داد که زمین رو به نامش نزن تا حسابتو بده اما بعد از چند ماه توی اسفندماه یعنی دقیقا روز قبل از تولد من ، خواهر شوهرم اینا زنگ زدن که بیا و زمین رو به پدرت بده ( این زمینو پدر شوهرم در ازای پول کمی به پسرانش با اختیار داده بود)

خلاصه شوهرم رفت و کلی توضیح داد که قصدش فقط زنده کردن پولشه اما پدرش گفت حساب کتاب شما به من ربطی نداره فقط بیا و زمین منو بده،برو داداشتو هر کاری میخوای بکن!

هر چی شوهرم گفت با این کار باعث میشید اون دیگه پول منو نده ، پدر شوهرم گفت به من ربطی نداره و مادرشوهرم سکوت کرد و خواهر شوهرم پشت چشم نازک کرد

شوهرم گفت من زمینو میدم اما دیگه میرم که میرم...

پدر شوهرم گفت فقط زمینو بده

شوهرم قولنامه رو برد داد ولی تا امروز حتی برای عید هم خونشون نرفت

من خیلی دلم گرفته ازشون

خیلی دلم برای شوهرم می سوزه

خیلی تنها شدیم

جز پدر و مادر و خواهرم و خانواده اش کسی نداریم

امسال هیچ جا جز خونه پدرم و خواهرم نرفتیم و فقط اونا مهمونمون بودن

شما جای ما بودید چکار میکردید؟ کارشون رو نادیده می گرفتید؟ از حقتون می گذشتید؟

پارسال شوهرمو مجبور کردم عید رفتیم خونه خانواده اش اما امسال گفت خانوادم منو له کردن و همش هوای اون پسرشونو دارن، فکر کن من تنهام و خانواده ندارم

نمی‌رم اصرار نکن

مادرشوهرمم خیلی تلاش نکرد ما رو بکشونه اونجا یا حتی پا بشه بیاد ببینه شوهرم چشه یا یه کاری بکنه 

اصلا نده کوتاه نیاد چی می خواد بشه نهایت باهاتون قطع رابطه کنن تو به بی ارزشی پولتون فکر کن تو این م ...

دقیقا همسرم میگه من هر کاری با این پول کرده بودم الان کلی سود میکرد برام

من جای شوهرت بودم زمین رو نمیدادم و قطع رابطه میکردم،هم زمین رو دادید و نمیرید بخورید خوش به حالشون ...

میخواست نده اما خواهر شوهرم انقدر زنگ و پیام داد و آخرش تهدید که میایم در خونتون، منم از ترس آبرو ریزی جلوی همسایه هامون گفتم برو قول نامه رو بده

البته خانواده همسرم یه فسخ قول نامه تنظیم کردن که کلا زمینو بگیرن اما همسرم نمیره امضاش کنه

میخواست نده اما خواهر شوهرم انقدر زنگ و پیام داد و آخرش تهدید که میایم در خونتون، منم از ترس آبرو ری ...

دختر چه ترسی خواهر شوهرت میومد جلوی در خونه تو داد و بیداد راه مینداختی هر چی گفت جوابش رو میدادی یا اینکه شوهرت رو مینداختی به جونش شوهرت یبار تهدیدشون میکرد مینشستند سرجاشون

پرستاری یعنی،عشق،صبر،تحمل و بیخوابیهای شبانه
دختر چه ترسی خواهر شوهرت میومد جلوی در خونه تو داد و بیداد راه مینداختی هر چی گفت جوابش رو میدادی یا ...

بخدا از بس گفتم سن پدر شوهر و مادر شوهرم بالاست گناه دارن یه وقت طوریشون میشه و ...

بعد هم راستش خواهر شوهرم همش تهدید می‌کنه که اگه فلان کارو نکنی بابا از ارث محرومت میکنه