2777
2789
عنوان

لنز برای چشم ضرر داره یا نه

157 بازدید | 37 پست

استفاده مداوم از لنز مشکل ایجاد میکنه؟

چشمای خودم قهوه ای با موهای خرمایی همه بهم میگن خیلی خوشگلی ولی من دوست دارم مثل روس ها موهای بلوند و چشمای رنگی داشته باشم 

مو که با رنگ حل میشه ولی یکسره لنز بزارم چشام اذیت میشه؟

حتی اگه طبی باشه

شنیدم ضرر داره 

ولی بهتون حق میدم که دوست داشته باشید چهره خاصی داشته باشید 

خودم هم اون دفعه می گعتم چی می شد لب های منم درشت تر و سرخ بود که نیازی به آرایش لب نداشتم 

نگین علینقی🔵پرسنل روانشناس بالینی درمانگاه بیمارستان شهدای نی ریز🔵

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بستگی به برند لنز و مایه لنز و درصد اکسیژن رسانیش به مردمک داره

وگرنه خیلی از افراد به جای عینک از لنز استفاده میکنن و راحت ترم هستن و طبق دستور پزشکه

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

شنیدم ضرر داره ولی بهتون حق میدم که دوست داشته باشید چهره خاصی داشته باشید خودم هم اون دفعه می گعتم ...

من واقعا با این حال که میرم تو یه جمعی چهرم خیلی خاصه

ولی واقعا دوست دارم شبیه عروسک باربی باشم

چون شخصیت موردعلاقمه از بچگی تا الان که ۱۹سالمه دنبال باربی شدنم😂😂

هیکلمم باربیه

اره خطراتش  پارگی قرنیه و قوز فرنیه و عفونت و تاری دید و تو موارد بدشانس کوری هس مخصوصا وقتی با چسب مژه برخورد کنه

من یه زمانی لنز میذاشتم قوز قرنیه گرفتم عمل کردم با اینکه با لنز بخاطر فرم چشمام خیلی نگام میکردن و قشنگ بود ولی سلامتشو ترجیح دادم دیگ نمیذارم

بستگی به برند لنز و مایه لنز و درصد اکسیژن رسانیش به مردمک دارهوگرنه خیلی از افراد به جای عینک از لن ...

نه من لنز برای زیبایی میخوام برم لنز های سبز و طوسی هم هست که طبی باشن