2777
2789
عنوان

کسی اطلاعی از پیسی دارع

133 بازدید | 33 پست

دخترم الان یک سالو نیمشه همون اولا متوجه شدم یه لکه یکم روشن تر از پوستش رو شکمشه تو عکسم یجا معلوم بود ک تقریبا برا دو ماهگیش اینا بود ب سه تا متخصص اطفالم نشون دادم یکیش گف خال سفیده بقیه گفتن چیزی نیس یکی ام دکتر عمومی بود گف شاید پیسی باشه ولی صورتی نیس یکم روشن تر از پوستشه الان ک بزرگ تر شده کم رنگ تر شده الحمدالله زیاد هم نشده این یعنی پیسی نیس؟ 

پیسی هی زیاد تز میشع؟ 

برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیسی اول صورتی_ قرمز میشهیکمم خارش داره بعد رنگش سفید میشهاره پیسی زیاد میشه باید یه سری آمپولای خاص ...

نه خب این از اول یکم روشن تر از پوستشه صورتی نیس 

اون امپول ضرر داره

من داداشم دوتا لکه سفید رو شکمش داشت نشونه 😂هنوزم دارشون ولب نه پیسی چیه درگیر نکن خودتو

خیلی مامانا گفتن داره بچشون من انقد سر این موضوع اشک ریختم ک

شنیدم موضوع نشون رو

نه خب این از اول یکم روشن تر از پوستشه صورتی نیس اون امپول ضرر داره

ضرر که آره داره اما خب بهتر از اینه که کل بدن پی سی باشه

و آره اول روشن تره بعد رفته رفته رنگش باز تر میشه

کاربری مال ۲ نفره🦥
ضرر که آره داره اما خب بهتر از اینه که کل بدن پی سی باشهو آره اول روشن تره بعد رفته رفته رنگش باز تر ...

مگ نگفتی اول صورتیع؟؟؟ 

برا دخترمن از اول یکم روشم تر از پوستش بود الانم چون بزرگ شده لکه کم رنگ شده

نه دوتا بود رو شکمش همون طوری موندن الان کلاس دومه ن کوچیک شدن ن بزرگ همونطور موندن

هوف خداروشکر مرسی ک گفتم چون نتم نوشته بود بیشتر مواقع پیسی رشد میکنه بیشتر میشع