2777
2789

آدم که دیگه دلسوز تر از خود آدم برای خودش نیست. یعنی مثلا من به ذهنم نمیرسه ترمیم کنم یا نکنم که به حرف مردم گوش بدم؟ نمیدونم دکتره چه فکری کرده. من زنجان عمل کردم حالا نگید عکس بده ولی براتون بگم. بینیم 4 ماهه عمل کردم 3 بار مثل خر برام کورتون زد با اینکه استخوانی بود دستش بشکنه. یک درصد با قبل عمل من فرق نکردم. انحراف بینی قشنگ تو چشم میزنه یه طرف کج شده با اینکه دفعه قبل عمل کج نبود اصلا دیده نمیشد. بعد اصلا قوس نداده آخه من گفته بودم نیمه فانتزی خدا لعنتش کنه. از طرفی روی تیغه ی سمت راستش اصلا ناهمواری همون قوز بزرگی مونده یعنی استخوان رو خوب نتراشیده درصورتی که قبل عمل من قوز نداشتم و برجستگی خیلی ریز که فقط لمس میشد. نوک بینی شده اندازه ی هندوانه آنقدر بزرگگگگ آخه من اصلا قبل عمل نوک بینیم خیلی کوچیک تر بود 😭😭😭پره ها رو هم جمع نکرده اخه این چه گندیه زده بقران تمام پوست لبام کندم قرص آرام بخش میخورم. یبار رفتم گفتم بینیمو دوس ندارم حالم بده گریه میکنم منو از اتاق پرت کرد بیرون و گفت برو هر چقد دوس داری گریه کن. روانی بی‌شعور حالم بده 😭😭😭آخه من حق ندارم؟؟ 😭نگید عکس بده ولی نوشته هامو بخونید بچه ها خیلی حالم بدهههه😭😭حق من نبود 

نی نی سایت به اندازه کافی حالم بده این تاپیک منو زودتر منتشر کن 😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

واییی نکش خودتو همش چهار ماهه عمل کردی میخوای بینیت قشنگ باشه؟ بعد یکسال منتظر بینی خوب باش

اولا که بینی ورم داره تا یکسال شاشید بیشترم نوک بینیت همچنان ورم داره عمل کردی شوخیه مگه

بعدم اون قسمت قوز بینیت چون استخونو تراشیده اینطوری شده ورم کرده جای استخونه خالیه بعد یه مدت خودش میخوابه

برای قوس بیشترم که اگه به پایین بینیت کورتون بزنه فک کنم تا حدودی قوس پیدا کنه

الان نه قوس نه زیبایی بینیت هیچی مشخص نیس فعلا اولشه اصلا نرو جلوی اینه

اعصابم خورد شد از تایپکت😂

راجب دکترت تحقیق نکرده بودی؟کاراشو ندیدی؟

جایی که عمل کردم اسم دکتره خیلی خیلی معروف بود 😓

من دیگه انقد اسم این شنیده بودم که اصلا دیگه تحقیق نکردم خلاصه رفتم عمل و اصلا نمیتونم صورتم تو آینه رو ببینم فقط 26 سالمه انگار برا یه زن 60 ساله عمل کرده خیلی حالم بده و عذاب وجدان دارم که چراااا تحقیق نکردم بخدا قسم 4 ماهه شب و روز کارم شده گریه و زاری

برو پیشش ترمیم کن درست میشه بزار ۶ ماه بگذره

ببین یه چیز میگم 

هیچوقت هیچوقتتت پیش دکتری که یبار بینی تون رو گند زده ترمیم نکنید. این دکتری که من عمل کردم اصلاااا دستش به قوس نمیره طبیعی طبیعی عمل میکنه خب من دوباره ترمیم کنم این همون گند رو میزنه بعد از طرفی خودش گفت انحراف بینیت دیگه رفع نمیشه 40 درصد میمونه. انقد حالم بده بقدری داغونم... 

حالا دقیقا مشکل من برعکس استارترهمیخواستم بدون قوس و بزرگ باشه بینیم

ببین من وسواس فکری دارم اینجور پیش بره باور کن دکتر مغز و اعصاب گفت باید بستری ات کنیم انقد داغونم فقط موندم چی کنم یکسال بگذره میخوام سکه بفروشم بدم تهران خیلی حالم بده حالا من میخوام فانتزی اش کنم مامانم میگه نمیزارم اونم از طرفی رو مخ منه آخه ک نمیزاره میگه همو نیمه فانتزی بکن منم فانتزی میخوام 😭😭

ببین ۴ماه زوده واسه نظر قطعی دادن من الان ۶ ماهه عمل‌کردم ۲_۳ماه اول که هم‌بزززرگ بودهم‌کج بود چندبارم تایپک زدم وگررریییههه میکردم ولی الان هم‌صاف شده هم کوچیک وقشنگ‌شده

فعلا که کاری ازدستت برنمیاد صبور باش فقط یا تغییر میکنه و بهتر میشه یاهم‌نمیشه و ترمیم‌میکنی ولی زیر یکسال_یکسال ونیم‌به هییییییچ وجه ترمیم نکن بینیت آسیب جدی میبینه