2777
2789
من بخاطر بیماری هام اصن نتونستم ازش لذت ببرم بازی کنم و شاد باشم چند ساله از ته دل و با آرامش نخندید ...

میفهمم  . میگم که تا حد توانتون وقت گذاشتید کوتاهی نکردید اصلا ، میدونید گاهی تو‌زندگی ادم باید با چیزایی که داره شادی بسازه تا چیزایی که نداره و ازارش میده رو نبینه .

بنظرم حتما پیگیر درمان باشید اصلا در زمینه درمان کوتاه نیاید این کوتاه اومدن به این معنی نیس که این دکتر رفتید و درمان اثر بخش نبود بشینید غصه بخورید ، نه بلکه امید وار باشید که شاید داروی دکتر دیگه نتیجه میده .تو عصر تکنولوژی هستیم بالاخره راهی برا درمان هست به حرف این دکتر یا هر کس که میگه نمیشه گوش ندید تو‌زندگی ادم باید چیزی که میخواد و سفت بچسبه بدون توجه به حرف ادما !

من یه نفر و میشناختم(از اشنای نزدیکم بود) سرطان دندان داشت در سرطان دندان ۹۸ درصد ادما میمیرن نهایت ۲ درصد زنده میمونن اون گف چرا من نشم همون ۲ درصد؟ تحت درمان شد و الان رفع شده خداروشکر .

میبینید فقط کافیه بخواید و به خواستتون باور داشته باشید .

مثلا در زمینه وزن تون میتونید یه برنامه معمولی ولی با عشق بچینید که هم خودتون لذت ببرید هم دخترتون . میتونید ۱ ساعت از روز رو مادر و دختری برید پیاده روی و تو مسیر کلی بگید و بخندید . نه پیاده روی رفتن نه خندیدن با دخترتون هیچ کدوم هزینه نمیخواد که هیچ بلکه شادی هم برا جفتتون میاره . میتونید اهنگ بذارید تو خونه دو نفری برقصیذ رقص خودش برا لاغری خیلی خوبه .

یادتون باشه شما الان دیگه یه مسئولیت تو جامعه ندارید شما علاوه بر زن بودن مادر خانواده هم هستید ینی این مسئولیتم دارید  خواه یا ناخواه مجبورید وجودتون رو‌ آهنین کنید تا بتونید مادر قوی باشید و از همه مهمتر در برابر درون خودتون شخصیت قوی داشته باشید 

● دیگه داخل سایت نمیام از ۱۴۰۴/۱/۱۴ ، الکی بود باور نکنید😅

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه یبار دیگه عکسشو بزاری؟ 🥲🥲بهتره قبل از اینکه بری پیش روانپزشک اول بری پیش روانشناسمن فکر میکنم ...

و مشکلات جسمی هم ناشی از مشکلات روحیه 

اینو واقعا میگم

سعی کن روحتو درمان کنی کمردرد و اگزماتم خوب میشه

اگر خواستی یبار دیگه عکس دخترت رو بزار خیلی دوست داشتم ببینمش❤️