2777
2789
عنوان

دکتر به بینیم گند زده و متنفرم از کسایی که میگن ترمیم نکن 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 63 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه عزیزم من بینی استخوانی داشتم 3 بار کورتون زدم ورم کاملا خوابیده

برادر من بینیش استخونی بود بعد یکسال و دوماه تازه بینیشو دیدم مام غصه میخوردیم

دوستم استخونیه ۶ماهه عمل کرده هنوز ورم داره و تازه م کورتون زده

اصلا برای اینکه بخوای عمل مجدد کنی باید بزای این تایم بگذره صبر داشته باش خودتو اذیت نکن

ببین من وسواس فکری دارم اینجور پیش بره باور کن دکتر مغز و اعصاب گفت باید بستری ات کنیم انقد داغونم ف ...

تو همونی نیستی ک قبلا هم اومدی عکس گزاشتی 

اگ اونی بینیت خوب و قشنگ بود فقط قوسش کم بود 

دلم میخواد ساعت ها با یکی حرف بزنم بدون اینکه یادش بمونه چی گفتم😔
تو همونی نیستی ک قبلا هم اومدی عکس گزاشتی اگ اونی بینیت خوب و قشنگ بود فقط قوسش کم بود

نمیدونم یادم نیست. من میخوام بگم خیلی کوچیک کنه قوس بده حتی مشکل تنفسی هم برام مهم نیست مهم اینه دارم سکته میکنم 😭😭😭

برو شکایت کن پولتو پس بگیر

مگه به این راحتیه؟ من 60 میلیون دادم بینی ام رو عمل کردم. اون به کنار. تا الان 7 میلیون پول دکتر مغز و اعصاب دادم. این همه گریه کردم. 3 میلیون پول دکتر چشم دادم چشمم تار شده. روانم ریخته به هم اصلا الانم زدم زیر گریه حالم بده 

جایی که عمل کردم اسم دکتره خیلی خیلی معروف بود 😓من دیگه انقد اسم این شنیده بودم که اصلا دیگه تحقیق ...

انقد خودتو عذاب نده بزار یکی دوماه بگذره بعدش برو ترمیم..من آدمیم ک خیلی حساسم یعنی برم یه کاری کنم و اونی ک بخام نشه انقد دق میخورم اعصابم بهم میریزه همیشه قبل اینکه یه کاری کنم کلی تحقیق میکنم میدونم ک این چیزا میره رو مخم.. چیزی ک دلم بگیره و نخرم بعدش ک بیام خونه میگم وایی چرا نخریدم و مجبورم فرداش برم بخرم

خدا ازشون نگذره چجوری این پول از گلوشون پایین میره ولی گریه کردن کاری رو درست نمیکنه یکم بگذره برو ترمیم

وای خدا بیا بینی هامونو عوض کنیم

آره والا شما استایل منو نمیدونی. من از 6 سالگی تو چشام لنز بود من کلا همه چیم عروسکیه. از 6 سالگی چشام همیشه لنز داشت. همه میگفتن این خیلی بچس چرا از این سن لنز میزاره ولی خب من دیگه عادت داشتم بزنم دیگه چون چشم رنگی دوس داشتم. موهام بلند خیلی بلنده. از طرفی همیشه ناخن میکارم خیلی بلند میکارم جوری که همه می‌خندن میگن یکم کوتاه بزن و اینا. همیشه ناخن میکارم دو برابر بقیه به ناخنکار پول میدم چون که ناخن هام دو برابر همه هست و بیشتر باید وقت بزاره. کلا من سبک و استایلم از بچگی همین بود و اصلا بینی طبیعی به صورت من نمیاد چون من صورتم خیلی کوچیک هست اندازه نخوده بهش فانتزی میاد اصلا هر کی صورتم رو میبینه میفهمه بینیم مشکله توش. واقعا میخوام بستری بشم انقد حالم بده