2777
2789
عنوان

همینایی که میگن وای پایتخت خیلی چرته

| مشاهده متن کامل بحث + 1507 بازدید | 83 پست
من فکر میکردم فرهیخته و باسواد یدفعه شد یه زن کوچه خیابونی با اون مدل دعوا کردنش با نقی

احتمالا کلاه بردار از آب دربیاد

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A                                                  

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من فرزندز و دیدم از دیدنشم لذت بردم ولی دیشب وسط پایتخت رفتم خوابیدم...این نه نشون میده فرندز خیلی خاصه نه پایتخت بی معنی....اینا سلیقه ایی...به اینجور چیزا نباید تعصب داشت

بازی ها که خیلی خوبه ،، همین شری برین بیوگرافیش بخونین از ایناس که نمایش امریکا و اروپا اجرا میکرده ...

هما فهمیه ارسطو و ....اصلا بازی قبل رو ندارن 

گریم ها هم خیییلی بده 

من که همه فصل ها نگاه کردم 

این فصل اصلا نتونستم تحملش کنم 

خب سلیقه ایهولی من اولش خوشم نمیومد الان خوشم اومده و دارم میبینمش پایتخت رو ...بالاخره۶ فصل همه رو ...

فصل شیشش که ضربه فنی کرد خودش رو اصلا از فصل پنج به بعد نباید ساخته میشد فصل پنج که موضوع داعش بود عالی بود باید همونجا تمومش میکردن 

نلایک!خدایا شکرت بالخره اون کاری که عاشقش بودم رو بدست اوردم🙏🌸🙏

من هدفم از دیدن فرندز فقط یادگیری زبان بود وگرنه خنده دار نبود اصلا با اون خنده های فیکی که پخش میکردن خیلی رو مخ بود 

دچار دگاوو شدم، احساس می‌کنم این گاو رو قبلاً هم تو زندگیم دیده بودم.

چون واقعا چرته و فرندز هم ندیدم واقعا کلی سعی کردم با پایتخت بخندم ولی اصلا جذاب نبود

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشهحمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ 
بیشتر ببینید
مثال زدم شما محتوای کلام رو بگیرطرف توییت زده بود: یکی از افتخاراتم اینه که سریال پایتخت رو ندیدم تا ...

اونی که این توییتو زده یه غرب زده بدبخته که فک میکنه اگه سینما ایران نبینه اهنگ ایرانی گوش نده خیلی شاخ میشه عقده ای عقلش کم داره

دچار دگاوو شدم، احساس می‌کنم این گاو رو قبلاً هم تو زندگیم دیده بودم.