2777
2789
عنوان

بنطرتون توی این رابطه بمونم یانه

157 بازدید | 17 پست

دوس پسرم میگه هفته اول فقط عاشقت شدم بعدش حسم عادی شد خودمم دلیلشو نمیدونم 

من تا به اهداف کاریم نرسم نمیتونم عاشقت باشم ولی نمیخوام از دستت هم بدم چون مثل تورو دیگه پیدا نمیکنم 

بعد از تو هم تنها می‌خوام بمونم فقط تو باش همیشه بعضی وقتا باهات صحبت کنم ورزش کنیم باهم و این چیزا 

و گفت یکمم بهم فرصت بده شاید حسم برگشت بهت

فردا میخام ببینمش و رابطه رو تموم کنم فقط هنوز تو دو راهیم چون دوسش دارم❤️‍🩹

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کات 

مخالف ازدواج - و فرزند آوری (در تاپیک هایی که نظر میدم فقط به استارتر جواب میدم )موافق با زندگی مستقل و شاغل بودن. خیلی دلم میخواد دوستان خوبی داشته باشم که با هم رشد کنیم✅اگر روزی به هدفم برسم اون روز متولد شدم در تاریخ ۱۴ می ۲۰۲۵ نتونستم موفق بشم و از شدت غم اشک ریختم اما دوباره بلند میشم نه بخاطر حرف بقیه بخاطر قولی که تو تاریکی به خودم دادم ... تنها چیزی که منو شاد میکنه سفر به دور دنیا و کار کردن و کار کردن و کار کردن

بیشتر ببینید

😂😂😂😂😂

با یه خداحافظی خودتو نجات بده

این حتی بلد نیست بهونه جور کنه

بنداز دور من از امثال اینا زیاد دیدم

دوماه دیگه دست ورزش و تنهاییشو گرفته تو کافه نشسته

تیشه برداشت و زد به ریشه خودش 
معنی تموم این حرفا اینه که فعلا تو اب نمک بمون من برم دورامو بزنم برگردم

نه نه واقعا اینجوری نیست از این بابت مطمئنم 

فقط از اینکه حسی بهم نداره بدم میاد باهاش باشم دیگه 

اینکه میگه میخوام بعدت تنها بمونم حرف مفته این معلوم نی با خودش چند چنده تو آبنمک خوابوندنت حالا تو میخوای به حرف ما گوش کن یا اینکه تجربه بشه برات و مدتها درگیرش باشی 

فردا نرو همینحوری تموم کن

“کتاب،دوست واقعی پنهان ماست”🪴📖