2777
2789
عنوان

همینایی که میگن وای پایتخت خیلی چرته

| مشاهده متن کامل بحث + 1515 بازدید | 83 پست
واییییییییییییییی فرار از زندان خییییییییییییییییییلیییییییییییییییی خوووبه

آره خیلی هیجان انگیز و جذابه

با وجود اینکه چندمین باز هست که میبینمش

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من هم با فرندز میخندم هم با پایتخت هردوشون هم واقعا کمدینولی چرا نمیخواین قبول کنین که پايتخت از فصل ...

دقیقا

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A                                                  

بیشتر ببینید
چون شما فرندز دوست ندارید بقیه که دوست دارن رو قضاوت میکنید؟پس نباید گله کنید که چرا یه عده پایتخت د ...

مثال زدم 

شما محتوای کلام رو بگیر

طرف توییت زده بود: یکی از افتخاراتم اینه که سریال پایتخت رو ندیدم تا حالا

خب ندیدی که ندیدی. این افتخار داره اخه

همونا نصف تویییت هاشون، میم های ساخته شده با سریال های کمدی خارجیه

متوجهی؟

کاربری دست دو نفره. 

چرته چون با بقیه فصل ها مقایسه میشه خیییلی ضعیفهحتی بازی ارسطو و نقی هم دیگه مصنوعیهبازی ارسطو که رس ...

کسی که خنده اش نمیگیره طنزش رو نتونسته درک کنه . وسلام 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید
آره خیلی هیجان انگیز و جذابهبا وجود اینکه چندمین باز هست که میبینمش

منم خییییییییییلی دیدم ابته دو سه قسمت فصل آخرش که با داعشیاستو ندیدم هنوز🥲

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A                                                  

بیشتر ببینید

نمیدونم چرا انقدر جبهه میگیرید به منتقدان پایتخت 

توقع ما از پایتخت بیشتر از این حرفاس من خودم بالای ۵۰ بار فصل یک تا پنج ش رو دیدم ولی دلیلی نداره بخوام سرش حرص بخورم مگه پول تبلیغات پایتخت  تو‌ جیب من قراره بره؟

وقتی بازی و داستان افتضاح باشه دیگه نمیشه نگاه کرد که بخواهیم به طنزش بخندیم

بازی ها که خیلی خوبه ،، همین شری برین بیوگرافیش بخونین از ایناس که نمایش امریکا و اروپا اجرا میکرده خیلی آدم حسابیه😂

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید

از جهت مقایسه پایتخت هفت با بقیه سری هاش خیلی افت داره انتخاب نقش دوقلوها و بهروزم خیلی غیرحرفه ایه 

وگرنه پایتخت خیلیم سریال اجتماعی و جذابی بود 

و انگار هممون تو اون موقعیت زندگی کرده باشیم

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺