2777
2789
عنوان

تو رو خدا سن کم ازدواج نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2657 بازدید | 127 پست
رسما ماها امادگی ازدواج نداریم سوادشو نداریم فقط طبق کاری که همه از جمله گذشتگان کردن ازدواج‌میکنیم ...

اون بچه اوردنه رو موافقم چون خدایی نکرده جایی شکست بخوره خودمون رو مسئول میدونیم و میگم من ب دنیاش اوردم اون ک گناهی نداشت 

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

منکه ارزومه ازدواج کنم البته طرفم خوب باشه حالا چه الان که۲۸ چه قبلا تو۱۵کاش یکی بود یادم میداد نه ا ...

نکن اینطور با خودت

منم میخواستم فقط ازدواج کنم از مجردی خسته شده بودم تا دیدم یکی خیلی منو میخواد ازدواج کردم و بعدش عیب هاش دیدم اشتباه محض بود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پونه جان چند سالته ؟ مظدت در این مورد چیه ؟

من ۳۸ سالمه یه دختر ۸ ساله دارم لیسانس روانشناسی دارم 

عزیزم در جامعه ما فعلا به این شکله ازدواج بچه همسر و مورد تایید اینچیزا که من میگم برای جامعه نرماله اینجا ما هیچی تو زندکیامون نرمال نیست ولی در کل هرچی سن بالاتر باشه انسان به خودش مسلط تر میشه و تا حدودی در ازدواج و زندگی مشترک کمتر اذیت میشه البته اگه علمش رو داشته باشه سواد زندگی مشترک

اون بچه اوردنه رو موافقم چون خدایی نکرده جایی شکست بخوره خودمون رو مسئول میدونیم و میگم من ب دنیاش ا ...

دقیقا بچه اوردن فقط به دنیا اوردن نیست اگه بخوای نرمال رشد کنه خیلی چیزها باید براش فراهم باشه رفاه ارامش و امنیت پدر مادر اگاه وگرنه فقط خودت و بچه در حال و اینده اذیت خواهی شد و اینه دق همدیگه 

نکن اینطور با خودتمنم میخواستم فقط ازدواج کنم از مجردی خسته شده بودم تا دیدم یکی خیلی منو میخواد ازد ...

اتفاقا میکنم چون دلم میخواد.شاید طرف تو ادم درستی نبود دلیل نمیشه بقیه همه بد باشن 

بلاخره هرادمی یه اخلاقی داره واسه خودش تاجایی که باعث مشکل و کدورت بقیه نشه اما این دلیل نمیشه همونجا بشینم بگم همه مردا بدن . من که خودم عاشق ازدواجم و تشکیل خانواده

من دخترم و همکلاسیش دانشجوی پزشکی هستن و از مهر هردو اینترن میشن قراره ازدواج کنن یعنی زوده ؟

شما ب نظرت دخترتون پختگی داره و اماذه ازدواج هست

میتونه مسئولیت پذیر باشه و وارد یع خونواده دیگ بشع درکل فرهنگ و همه چی درنظر بگیرید 

به نظرم امادگی مهمه و بعدش واقعا تفاهم و پول و سلامت هردوطرف و خانواده که خوب باشه نرمال باشه

خوب من الان نزارم دخترم ازدواج کنه ؟

بستگی به دخترت اهدافش ارزوهاش داره اگه دز کنار شما زندگی راحتی داره بهتر درسش رو ادامه بده به پیشرفتش فکر کنه 

دختر خاله من پزشک عمومی بود ازدواج کرد با  همکلاسی خودش آقا تا تخصص و فوق تخصص رفت ولی دختر خاله بخاطر همسرداری و بچه داری عقب موند سرکار نرفت و الان هم یک خانه داره

وای یبار همچین تاپیکی یه سریا اومدن گفتن ما ازدواج کردیم خیلییی هم عالی و خوبه تا چشماتون کور شه و حسودید که ما زود شوهر کردیم زدن ترکوندن😂حالا من خودم متاهلم فکر نکنید مجردم این حرفو میزنم

اصلا اینطوری که میگن نیست عروس عموم ۱۷ سالش بود که عقد کرد الان ۲۱ سالش هست باردار هست و همسرش به شد ...

خب دختره خودش دوست داشت اینو قبول کنه 

یا اینکه خانواده نداشته کلا بیچاره بیکس بود فکرکرد ازدواج کنم خوشبخت میشم.امیدوارم ازین بع بعدخوش باشه

شما ب نظرت دخترتون پختگی داره و اماذه ازدواج هستمیتونه مسئولیت پذیر باشه و وارد یع خونواده دیگ بشع د ...

بله نسبت به سنش پختگی داره و نکته مهم اینه که رابطشون الحمدالله خیلی خوبه