2777
2789
عنوان

چرا وقتی خونه تنها میمونم خانوادم فکر بد میکنن😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوخی کرده

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بیشتر ببینید
خدا مرگ منو بده .من انقدر پخمه ام که حتی دربارم فکر بد هم نمیکنن🤣😑

😂😂😂😂 منمممممم

این درده 😔😂

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

بیشتر ببینید
مامانت اشتباه کرده اینقدر رک حرف زدهخیلیا روانشناسی بلد نیستن سکوت کردن رو بلد نیستن

واییی دقیقا بابام بدتره خیلی همه چیزو رک و پوسکنده میگه

کاریم نمیکنما 

یا اهنگ باز میکنم میرقصم یا درس یا گوشی 😭 

جدی گفت بابا با تحدید

وااااا😐😂

میگفتی منظورت چیه خا

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بیشتر ببینید

منم موقعی که کنکوری بودم میموندم خونه، مامان و بابام زیاد خوششون نمیومد بخصوص بابام. ولی خب من باهاشون حرف میزدم و راضیشون میکردم که درس دارم. بعد یه مدت خودشون دیگه گیر نمیدادن.

البته اینم بگم که من داداشم هم خونه بود 

ببین میتونی با آرومی باهاشون حرف بزنی و بگی که شرایط بیرون اومدن نداری کم کم میتونی راضیشون کنی یا اگه خواهر برادری داره یکی دوبار اونا هم با تو بمونن خونه تا بیخیال بشن

منم موقعی که کنکوری بودم میموندم خونه، مامان و بابام زیاد خوششون نمیومد بخصوص بابام. ولی خب من باهاش ...

اخه میدونی اینا واقعا فکر بدی راجبم میکنن فکر میکنن پس من دارم با دوست پسری چیزی حرف میزنم یا چیکار میکنم!!!

یدونه خواهر کوچیک دارم اون میمونه ولی دیگه مهمونیارو میره خودم تنها بودم امروز

ترسیدم بدتر رک بگه چه فکری میکنه راجبم فقط گفتم بس کن چرت و پرتاتو😑😑

چ ریلکسی

من کسی چیزی میگه میخوام قورتش بدم😂

بیشتر ببینید
خدا مرگ منو بده .من انقدر پخمه ام که حتی دربارم فکر بد هم نمیکنن🤣😑

من الان بچه دارم وقتی برم خونه بابام وبخوان منوتنهابذارن مامانم میگه اگه کسی درزدحواست باشه دروبازنکنیا😐🤣🤣🤣

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید